X-TORQ
Products & Innovations

X-Torq® – goed voor uw efficiëntie en financiën, maar ook voor het milieu

Wij bieden een reeks krachtige accumachines. Maar voor de echt zware taken hebt u soms machines met een benzinemotor nodig. Onze X-Torq®-technologie biedt u niet alleen de kracht die u nodig hebt. U profiteert ook van een hogere brandstofefficiëntie en lagere uitlaatemissies dan met een conventionele motor.

Pionierswerk zit in ons DNA. Sinds de oprichting van Husqvarna in 1689 ontwikkelen onze ingenieurs voortdurend nieuwe technologieën die het dagelijkse leven makkelijker maken. Er worden nieuwe normen gesteld voor de manier waarop dingen moeten worden gedaan als het gaat om thuis- en professioneel werken. Vandaag de dag bieden we benzineaangedreven precisieproducten die een hoog koppel leveren waar u dat het meest nodig hebt. Of u nu zaagt, blaast of trimt, u kunt vermogen verwachten over een indrukwekkend breed toerentalbereik.

X-Torq

Maximaal vermogen bij lage toerentallen

Voor een groot deel is dit te danken aan X-Torq®, onze gepatenteerde en langdurig beproefde motortechnologie. Onze X-Torq®-motoren zijn ontworpen om maximaal vermogen te produceren, zelfs bij lagere toerentallen. U ziet X-Torq®-motoren in een reeks handgedragen producten die aanzienlijk meer vermogen leveren in het lage toerenbereik dan standaard tweetaktmotoren, waardoor het veel eenvoudiger is om zelfs de zwaarste taken uit te voeren.

Zuivere lucht reinigt de emissies

Maar dat is lang niet alles. X-Torq® is ook zuiniger en daarom in veel gevallen goedkoper in gebruik. Sterker nog, X-Torq®-producten voldoen aan de strengste milieuvoorschriften. Ze verbruiken tot 20% minder brandstof en produceren tot 80% minder emissie in vergelijking met conventionele motoren. Het geheim hierachter is dat onze technologie zuivere lucht gebruikt om uitlaatgassen af te voeren in plaats van lucht gemengd met brandstof. Hierdoor is X-Torq® meer dan alleen een gewone, krachtige benzinemotor; het is een technische oplossing die gunstig is voor uw efficiëntie, uw financiën en, niet te vergeten, het milieu.