Testimonials

Accuvoeding is zakelijk gezien logisch voor Nurture Landscapes

Voor Nurture Landscapes, een van de grootste, volledig geïntegreerde groenvoorzieningsbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, is de overstap naar accu-aangedreven machines zakelijk gezien zeer logisch.

Door producten zonder directe uitstoot te gebruiken die niet worden aangedreven door fossiele brandstoffen, kunnen brandstofkosten en CO2-emissies in de gebruiksfase met bijna 90% worden verlaagd. Nieuwe klanten zijn geïnteresseerd in Nurture vanwege hun inspanningen om aan duurzaamheidsvereisten te voldoen. En gebruikers waarderen de verbeterde werkomgeving zeer. Een win/win-situatie voor iedereen - dat is goed zakendoen.

Een natuurlijke evolutie

Nurture Landscapes is toonaangevend op het gebied van professionele groenvoorziening en is verantwoordelijk voor veel bekende parken, openbare ruimten, voorzieningen en instellingen in het Verenigd Koninkrijk. Om voorop te blijven lopen, zijn ze overgestapt van benzine naar accu. Volgens bedrijfsberekeningen verlaagt hun vloot met Husqvarna accu-aangedreven machines de brandstofkosten en CO2-uitstoot met bijna 90% in vergelijking met benzinemachines.* Dat is goed voor het bedrijfsresultaat en de wereld waarin we leven.

 Accuproducten van Husqvarna. - goed voor zakelijke activiteiten en duurzaamheid
 ◦ Verlaging van CO2-emissie tot 90%**
 ◦ Verlaging van brandstofkosten tot 90%**

Laten we het werk wat Nurture Landscapes doet op de Harwell Science & Innovation Campus (net ten zuiden van Oxford, Engeland) en het duurzame traject dat ze samen afleggen eens nader bekijken.

De kracht om te veranderen

"De grootste uitdaging voor de industrie is wat mij betreft een culturele verandering, waarbij wordt overgestapt van een brandstofaangedreven motor naar een accu-aangedreven machine", legt Dave Taylor, Regional Manager bij Nurture, uit. "In eerste instantie was het moeilijk om de accu geaccepteerd te krijgen: 'dit gaat niet werken, een accu heeft niet hetzelfde bereik of vermogen'. Nadat we alle opties hebben bekeken, hebben we gekozen voor de professionele accu-aangedreven machines uit de Husqvarna 500-serie, wat met afstand de meest geschikte route voor ons was."

"Deze set is geschikt en kan de taken aan", zegt Dave Taylor. "Deze machines doen het net zo goed als de tweetakt-uitrusting en presteren op veel gebieden zelfs beter. We besparen hiermee tijd en geld, terwijl we trillingen kunnen verlagen. Nu kunnen we werken rond gebouwen en op plekken waar we eerst niet mochten werken vanwege geluid en uitlaatgassen, vooral in de zomermaanden."

"Wat ons betreft bespaart onze robot- en accuvloot ons niet alleen geld, maar verhoogt het ook onze standaard... dat is een goed verhaal."

Dave Taylor, Regional Manager bij Nurture Landscapes

520iHE3 battery pole hedge trimmer, LB 548iV battery lawn mower

Baanbrekend

Voor Nurture Landscapes betekent voorloper zijn ook dat de robotvloot wordt uitgebreid. "Wat ons betreft bespaart onze accuvloot en de plannen om onze robotbeheerde oppervlakken te verhogen ons niet alleen geld, maar verhoogt het ook onze standaard", aldus Dave Taylor. "Een machine die gedurende de levensduur minder zal kosten dan de soortgelijke benzine- of dieselmachine. Een machine die efficiënter loopt en voor een beter afgerond resultaat zorgt. Dat is een goed, koolstofneutraal verhaal. En dat niet alleen, want e persoon die eerst achter de machine zat kan nu worden ingezet om meer inspirerende hovenierstaken te doen."

"Een belangrijke reden voor ons besluit om te werken met Nurture was dat ze het werk op een zeer hoge standaard konden uitvoeren, zonder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen - waarbij onze toewijding om onze eigen energieneutrale doelstelling te bereiken wordt ondersteund."

Duncan Rogers, Asset & Estate Management Director bij Harwell Campus

Een samenwerking in uitvoering

De klanten van Nurture zijn zeer geïnteresseerd in het feit dat Nurture overstapt van benzine- naar accuvermogen, omdat zij ook streven naar een klimaatneutraal bedrijf. Zoals Duncan Rogers, Asset & Estate Management Director bij Harwell Campus, zegt: "een belangrijke reden voor ons besluit om te werken met Nurture was dat ze het werk op een zeer hoge standaard kunnen uitvoeren, zonder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen - waarbij onze toewijding om onze eigen energieneutrale doelstelling te bereiken wordt ondersteund. We zijn zeer tevreden over Nurture en Husqvarna wat betreft implementatie. Vanaf het begin werd de nieuwe apparatuur gebruikt en konden we direct zien hoe goed het allemaal werkte. De standaard van groenvoorziening is meetbaar verhoogd - en dat is iets wat we vanaf dag één wilden zien."

De groenvoorzieningen verbeteren

"Wij van Nurture Landscapes zijn beheerders van veel groenvoorzieningen in het land", legt Dave Taylor uit. "Husqvarna zorgt ervoor dat we deze voorzieningen kunnen verbeteren voor de mensen, zoals de parken in Londen waar mensen zitten, picknicken of spelen. Daarbij kunnen we de ruimte nog steeds onderhouden en nog verder verbeteren. Dat is geweldig."

*De CO2-vergelijking tussen benzineproducten en accuproducten is gebaseerd op de theoretische productspecificatie. Dit resultaat moet worden gebruikt om het theoretische verschil in CO2-uitstoot tussen een benzineproduct en een accuproduct te visualiseren. De berekening is alleen gebaseerd op het gebruik van het product en omvat geen productie, transport, enz.

**Vergeleken met de benzinemachines van Nurture

Dealer zoeken

Vind de dichtstbijzijnde dealer

GO TO DEALER LOCATOR