Za svaki travnjak postoji savršena Husqvarna robotska kosačica

Sa našim širokim asortimanom Automower® robotskih kosačica možete zaboraviti na dobar deo zadataka kod održavanja travnjaka. Bez obzira da li imate strme nagibe, uske prolaze ili složenije travnjake, postoji model napravljen da bez napora pokosi svaki travnjak do savršenstva.
 
Prilagodite svoj raspored košenja putem aplikacije Automower® Connect i definišite svoju radnu oblast sa fizičkom ili virtuelnom granicom, a zatim sedite, opustite se i gledajte kako Automower® lako upravlja. Kada se posao završi ili je potrebno punjenje baterije, vaša robotska kosačica se automatski vraća na stanicu za punjenje. Po kiši ili suncu, danju ili noću, možete se osloniti na Automower® da će obaviti težak posao umesto vas.

Istaknute karakteristike: Automower®

Suburban PGE Dinner
Rešenja koja štede vreme

Od jednostavne instalacije do mogućnosti automatskog punjenja, Automower® robotska kosačica nezavisna je i pouzdana – štedi vaše vreme od samog početka i osigurava savršeno pokošen travnjak. Čak i vreme utrošeno na čišćenje i održavanje je minimalno zahvaljujući izdržljivoj i pouzdanoj konstrukciji.

Automower 320 NERA
Kosačice za svaki travnjak

Ne postoje dva ista travnjaka. Nije važno da li imate zahtevne nagibe, neravno tlo, neobične oblike ili uske prostore, postoje robotske kosačice koje sve to precizno i lako savladavaju. Otkrijte naš širok asortiman robotskih kosačica – za najmanje travnjake i najveće zelene površine.

PGE Pool
Sigurnost i zaštita kao prioritet

Automower® robotska kosačica je opsežno testirana u skladu sa bezbednosnim zahtevima za korisnike, decu i životinje. Dizajnirana da smanji rizik od kontakta sa nožem, automatski se zaustavi ako se podigne ili prevrne i otkrije i izbegava predmete ili prepreke na travnjaku. Automower® je takođe opremljen funkcijama za zaštitu od krađe.

Get it right

Husqvarna NERA – Nova era robotskog košenja

Robotske kosačice Automower® NERA sa opcionim priključnim kompletom Husqvarna EPOS™ Plug-in omogućavaju potpuno bežičnu instalaciju – s potpunom prilagodljivošću i kontrolom podešavanja virtuelnih granica prema potrebama vašeg dvorišta (USKORO DOSTUPNO).

Pametna rešenja za održavanje travnjaka

Kupovinom Husqvarna robotske kosačice dobijate ceo Husqvarna paket – s profesionalnim vodičem za kosačice, instalaciju, dodatnu opremu i još mnogo toga. Šta god da vam je potrebno, imamo rešenje za vas.

Kako početi uz Automower®

Automower installation
Instalacija u koracima

Smisao posedovanja kosačice Husqvarna Automower® jeste jednostavnost upotrebe, koja započinje sa jednostavnom instalacijom. Nije važno hoćete li je izvesti sami ili je prepuštate ovlašćenom prodavcu, u ovom vodiču opisano je kako je lako instalirati našu robotsku kosačicu.

Kako instalirati
Automower AIM / Zone Control - Web version
Preuzmite aplikaciju Automower® Connect

Savladati umeće savršenog travnjaka zaista je jednostavno kao preuzimanje aplikacije – Automower® Connect. Ova aplikacija omogućava kontrolu, prilagođavanje postavki i planova, kao i integraciju u pametnu kuću.

Otkrijte Automower® Connect
Automower Aspire R4 with house
Česta pitanja o Husqvarna robotskim kosačicama

Podstakli smo vaše interesovanje. A sada da odgovorimo na vaša pitanja. Pogledajte našu stranicu sa čestim pitanjima da biste saznali detalje o životnom veku noževa i baterija ili prednostima košenja po nasumičnoj šemi (obrascu).

Česta pitanja

Automower® – Osnove

Naša patentirana vodeća žica pomaže kosačici da pronađe put nazad do stanice za punjenje, što će smanjiti vreme pretraživanja, posebno za kompleksne travnjake. Omogućava više polaznih tačaka za bolji rezultat košenja i pomaže u navigaciji kosačice do udaljenih područja na vašem travnjaku.

Zahvaljujući svom jedinstvenom sistemu košenja, Automower® se ubraja među najtiše robotske kosačice na tržištu.

Po kiši ili suncu, Automower® je dizajniran da izdrži i prilagodi se promenljivim vremenskim uslovima – u bilo koje doba dana ili noći.

Efikasno upravljanje energijom znači malu potrošnju energije, pa su troškovi korišćenja Automower® robotske kosačice tek delić uobičajenih troškova korišćenja standardnih, konvencionalnih kosačica, a sve to bez direktnih emisija tokom upotrebe.

Automower® robotska kosačica ima brojne mere za zaštitu od krađe: unos PIN koda, alarm protiv krađe, jedinstvenu vezu između kosačice i stanice za punjenje, GeoFence i praćenje krađe putem aplikacije Automower® Connect za modele opremljene GPS-om.

Kompaktna veličina i mala težina Automower® robotskih kosačica obezbeđuju povećanu upravljivost u svakom dvorištu – čineći ih još lakšim za nošenje i skladištenje.

Okretni noževi obezbeđuju čist rez na vašem travnjaku. Ostaci otkosa (mikro malč) poboljšavaju zdravlje vašeg travnjaka – njegovo često košenje pomaže u đubrenju tla.

Radi veće bezbednosti, ako se Automower® robotska kosačica prevrne ili podigne sa zemlje, rezni disk se automatski zaustavlja.

Husqvarna Automower® – prirodno rešenje za svaki travnjak

Automower® danas radi na milionima travnjaka širom sveta. Visoke performanse Automower® robotskih kosačica se napajaju električnom energijom za razliku od tradicionalnih benzinskih kosačica. To znači da nema direktnih emisija CO2 tokom košenja ovih miliona travnjaka, što nas čini zaista ponosnim. Za razliku od rada kosačice na benzin sa izduvnim motorom, Automower® takođe ima direktan pozitivan efekat u pogledu rukovanja proizvodima.


Pored toga, svaki održivi način razmišljanja treba da uzme u obzir i sam vrt, dom za širok spektar različitih biljaka i životinja. U kompaniji Husqvarna razumemo i poštujemo važnost održavanja biodiverziteta u baštama. Zainteresovani ste da naučite kako?