Istražite naš asortiman

(3)
Zero Turn Z254F Tractor TS348XD

Vožnja u kojoj ćete uživati

U zavisnosti od veličine i karakteristika, vaš travnjak vam može nametnuti posebne izazove tokom košenja za koje je prikladnija jedna vrsta kosačice u odnosu na ostale. U kompaniji Husqvarna imamo rešenje koje je pravo za vas.

Superiorni u tesnim i teško pristupačnim prostorima
Sa odlikama nekoliko opcija košenja i širokim spektrom dodataka, Husqvarna rajderi mogu pristupiti mestima za koja nikada ne biste verovali da je moguće, uključujući tesne prostore i ispod prepreka.
Više o rajderima
Tractor TS343
Snaga vaše bašte
Husqvarna baštenski traktori nude izvanrednu svestranost. Izaberite između tri različita sistema za košenje za negu travnjaka – zatim priključite prikolicu, rasipač, bacač snega ili nešto drugo, za korišćenje tokom cele godine.
Više o baštenskim traktorima
Z 242F (ClearCut)
Neograničeno košenje
Naročito dizajnirani da izdrže surove uslove rada, Husqvarna rajdere odlikuje individualni, hidraulički pogonski točak, što im omogućava da se okreću oko svoje ose.
Walk-behind LC 347VI / Woman mowing grass

Tradicionalno košenje je upravo postalo lakše

Husqvarna kosačice su moćne i kompaktne i dolaze sa dosta pametnih, prigodnih funkcija. Znamo da je svaki travnjak priča za sebe i da se potrebe naših klijenata razlikuju – zato ćete kod nas za sebe naći mašinu koja ima sve funkcije potrebne da dobijete savršen travnjak u kojem je uživanje raditi.

  • Ergonomska i jednostavna za upotrebu
  • Svestrani sistem za košenje
  • Sakupljač
  • BioClip®