Brushcutter and Trimming Clothes, Operator

Husqvarna profesionalne motorne kose

Profesionalne Husqvarna motorne kose su temeljno testirane kako bi se obezbedilo da emisije izduvnih gasova i vibracije budu na minimumu, uz očuvanje izuzetnih radnih karakteristika. Izuzetno udobne ručke omogućavaju uspešan rad uz minimum napora. Dobićete i veću snagu uz X-Torq tehnologiju, ali uz do 20% manju potrošnju goriva i do 75% manje emisije izduvnih gasova.

Spremite se za bolji radni dan

Pun asortiman Husqvarna profesionalnih akumulatorskih proizvoda donosi brojne pogodnosti, kako za vas, tako i za klijente i ljude u okruženju. Akumulatorski orezivači i trimeri su dovoljno snažni za teške zadatke, i poboljšaće vam radni dan zahvaljujući pogodnostima akumulatora, kao što je odsustvo emisija. Zahvaljujući maloj buci i niskom nivou vibracija, imaćete lakši i bolji radni dan.

Brushcutter sweep diameter

Veća površina košenja

Uz naše motorne kose možete da pokosite znatno veću površinu u poređenju sa većinom drugih mašina, zahvaljujući optimizovanom menjaču i snažnom motoru sa impresivnim odnosom stepena prenosa. Mašina ima snage da vuče znatno dužu nit trimera, dajući veći prečnik za raščišćavanje po okretu.

Brushcutter 545RXT

Motorna kosa za bolji učinak

Smanjite težinu i povećajte efikasnost. Ovaj zahtev se nalazi na vrhu liste kad razvijamo nove funkcije za trimere i motorne kose. Evo detaljnijeg opisa šta smo sve dizajnirali kako biste vi bolje radili.