Automower 550 in commercial faciility

Maak een onuitwisbare eerste indruk

Als facility manager moet u soms kiezen tussen het maaien van het gras, dat erg tijdrovend is, en talloze andere taken waarvoor u verantwoordelijk bent. Wanneer u in Automower®-robotmaaiers investeert, kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en de zorg voor de gazons overlaten aan uw nieuwe, kundige en onopvallende teamleden die elke dag weer voor een perfect resultaat zorgen.

450X

Wanneer uw gazons er goed uitzien, maakt u ook een goede indruk

Of u nu de gazons beheert voor een hotel, een kantoorgebouw of een woonwijk: een goed onderhouden gazon zorgt voor een onuitwisbare eerste indruk. Automower® helpt u om mooie, gezonde gazons te creëren waarmee u zonder twijfel indruk maakt op klanten, gasten of bewoners die u wilt verzorgen.

Automower 450X

Besteed minder van uw budget aan gazononderhoud

Het onderhouden van grasvelden is maar één van de vele taken van een facility manager. Maar gazononderhoud is zowel tijdrovend als kostbaar, omdat het vraagt om aanzienlijke economische investeringen in verschillende machines en apparatuur. Automower® verlaagt de totale kosten van grasonderhoud en levert een perfect maairesultaat met minimale inspanning.

Beoordelingen van klanten

Civica, Odense, Denemarken

We gebruiken 10 kleine Automower®-maaiers voor 3,5 hectare. Zij werken beter voor onze kleine, complexe en hellende grasoppervlakken dan een enkele grote maaier. Met Automower® kan ons team het gehele landgoed beheren zonder extra hulp te hoeven inhuren.” Jesper Nielsen, Beheerder

Fleet Services Inventory iPad Automower

Volg uw apparatuur

Vergeet handmatige bediening. Onze digitale beheertool Husqvarna Fleet Services™ houdt u op de hoogte en helpt u uw accumachines (en gereedschap op benzine) te beheren waar u ook bent. Via een telefoon, tablet of laptop hebt u toegang tot een kaartweergave van uw machines, diverse gedetailleerde statistieken en de servicegeschiedenis van elke machine en krijgt u meldingen wanneer machines aan onderhoud toe zijn.