350iB Leaf Blaster - Battery Action

Maak kennis met snoerloze bladblazers van Husqvarna

Of u nu een huiseigenaar of een professionele tuinarchitect bent, met een bladblazer op accuvoeding van Husqvarna vermindert u de werklast en maakt u uw leven eenvoudiger. Onze bladblazers met accu hebben lithium-ionaccu's van 36 volt, die een luchtstroom opwekken die niet onderdoet voor bladblazers die op benzine werken. Ze bieden bovendien een gebruiksduur tot anderhalf uur, afhankelijk van het model. Allemaal met minder geluid en milieu-effecten

120iB Battery blower

Innovaties voor meer efficiëntie

Onze bladblazers op accu profiteren van tal van innovaties die de prestaties helpen optimaliseren: directe start, regeling van de ventilatorsnelheid en een gemakkelijk beschikbare boostmodus die de blaassnelheid korte periodes maximaliseert. Daarnaast zorgt het ontbreken van een benzinemotor voor minder onderhoud, doordat er geen reparaties of statuscontroles nodig zijn. En op de lange termijn is een bladblazer met accuvoeding economischer voor zowel professionals als particulieren.

Blower 230iB

Stiller en vriendelijker voor uw omgeving

Een accubladblazer van Husqvarna is de ideale oplossing voor professionals die in stedelijke omgevingen werken en huiseigenaren die hun buren niet willen storen. De elektrische bladblazer maakt minder geluid dan een gewone bladblazer, met een geluidsniveau van circa 80 dB vergeleken met de meer dan 100 dB die een bladblazer op benzine produceert. Vanuit milieuperspectief heeft de bladblazer op accuvoeding nog een belangrijk voordeel: geen benzine betekent geen directe uitstoot. Dit is goed voor zowel de natuur als uw longen.

Battery Backpack Blower 340iBT

Onze meest comfortabele bladblazer ooit

Het toonaangevende ergonomische ontwerp van onze bladblazers op accuvoeding betekent dat zelfs de meest uitdagende klussen geen zware aanslag op uw armen en rug vormen. De slimme handgreep minimaliseert trillingen en is verstelbaar op de meeste van onze ruggedragen bladblazers. Bovendien zijn veel van onze modellen ook voorzien van rubberen inzetstukken op de handgreep voor een stevige, comfortabele grip. Dankzij het draagstel dat de belasting op het lichaam vermindert, zijn onze ruggedragen bladblazers aangenaam te dragen en eenvoudig in gebruik.