Blower 125B 952711925

Husqvarna-bladblazers op benzine

Of u nu bladeren opruimt of uw tuin schoonmaakt, de bladblazers op benzine van Husqvarna zijn perfect om buitenruimten netjes te houden. In ons grote assortiment bladblazers op benzine vindt u zeker een machine voor uw behoeften.

Blower 125BV 952711902

Pure kracht die soepel te hanteren is

Bij grote klussen is zware, moeilijk hanteerbare apparatuur wel het laatste waarop u zit te wachten. Daarom ontwerpen we onze bladblazers op benzine met prestaties en gebruiksgemak in het achterhoofd. Husqvarna bladblazers op benzine worden geleverd met betrouwbare X-TORQ®-motoren. Ze zijn ook uitgerust met een zeer efficiënte ventilator, die de luchtstroom direct en moeiteloos kan versnellen.

Blower 570 BTS

Een natuurlijke combinatie

Onze eenvoudig te gebruiken, lichtgewicht en efficiënte bladblazers op benzine zijn gemaakt voor comfort en prestaties. Husqvarna-bladblazers op benzine beschikken over verstelbare, ergonomische handgrepen voor een betere, natuurlijkere grip, terwijl de LowVib®-dempers de trillingen verminderen zodat u langer en comfortabel kunt werken.

Blower 525BX

Verbeterd ontwerp voor extra gemoedsrust

Bent u op zoek naar een bladblazer op benzine maar twijfelt u over de gevolgen ervan voor het milieu, dan kunnen we u geruststellen. We hebben onze bladblazers op benzine speciaal ontworpen om vervuiling te verminderen en het brandstofverbruik met wel 20% te verlagen in vergelijking met gewone benzinemodellen.