Održavanje


Kako da promenite ulje na vašoj Husqvarna kosačici

Promenite ulje nakon svakih 25 sati rada ili svake sezone. Možda ćete morati ulje češće menjati pod prašnjavim, prljavim uslovima. Postoje dva načina za ispuštanje ulja, i oba su prikazana u ovom videu. 

Pre naginjanja kosačice za izbacivanje ulja, ispraznite rezervoar za gorivo pokretanjem motora, sve dok rezrvoar ne bude prazan.

No Image Available
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris congue vulputate erat hendrerit tincidunt.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris congue vulputate erat hendrerit tincidunt.

Povezani artikli

 • Travnjak i bašta

  Kako da održavate vodilicu motorne testere

  Prilikom održavanja vaše motorne testere, trebali biste također proveriti i vodilicu kako biste videli da li je i njoj potrebna popravka ili bi trebala biti zamenjena. 

 • Travnjak i bašta

  Kako da zamenite i očistite vazdušni filter na Husqvarna motornim testerama

  Vazdušni filteri sprečavaju prljavštini da dopre unutar vaše Husqvarna motorne testere. Prljav ili pohaban filter može smanjiti radni vek vašeg uređaja. Mi imamo tri vrste vazdušnih filtera: standardne - za normalne uslove, zimske - za temperature oko tačke smrzavanja i ispod, i filtere za prašinu i suve uslove. 

 • Travnjak i bašta

  Kako da promenite oštricu na vašoj motornoj kosi

  Zamena sa trimi niti na oštricu za travu na vašoj Husqvarna kosačici je lako; sve što treba je da pratite ove jednostavne korake. Ukoliko menjate glavu trimera vani na otvorenom, obezbedite da je to prostor gdje je lako uočiti mali alat ili šaraf, ako vam ispadne.