OVERWEEGT U EEN MACHINE AAN TE SCHAFFEN? DENK DAN NOG EENS GOED NA.


Een handig hulpmiddel voor het verlagen van de CO₂-uitstoot

We werken ons digitale beheerprogramma Husqvarna Fleet Services™ voortdurend bij. Een van de nieuwste functies is de koolstofvoetafdrukcalculator, waarmee groeneruimte-organisaties de koolstofvoetafdruk van hun machinepark kunnen berekenen en maatregelen kunnen nemen om hun impact op het milieu te verminderen.

Als onderdeel van onze ambitie om duurzame producten en oplossingen te ontwikkelen, hebben we in 2019 de koolstofvoetafdrukcalculator geïntroduceerd. De nieuwe functie maakt deel uit van Husqvarna Fleet Services™, een slimme softwareoplossing die gegevens verzamelt van het machinepark. Hierdoor krijgen beheerders van groene ruimten inzichten om trends te analyseren en verbeterpunten vast te stellen om de productiviteit te verhogen. De koolstofvoetafdruk is onderverdeeld in toepassingsgebied, productcategorie, motortype en locatie.

Verbonden apparatuur voor een probleemloze werkdag

Husqvarna Fleet Services™ is, dankzij machinesensoren of geïntegreerde connectiviteit, een gemakkelijkere manier om allerlei soorten apparatuur te volgen (zelfs van andere fabrikanten). De machinegegevens worden via Bluetooth® of een mobiele verbinding verzonden en geüpload naar een cloudgebaseerd account. U kunt deze gegevens vervolgens bekijken via uw telefoon, tablet of laptop.

Alle essentiële informatie altijd binnen handbereik

Met slechts enkele tikken of klikken op het scherm hebt u toegang tot:

Voorraadbeheer

Een volledig overzicht van alle apparatuur, onderverdeeld per machinecategorie, subcategorie en model – eenvoudig toegankelijk voor alle gebruikers in het bedrijf.

Machinelocatie

Vind en verplaats apparatuur tussen verschillende locaties, en identificeer en haal apparatuur op die niet aan het einde van de dag is ingecheckt.

Machinestatistieken

Zakelijke inzichten in seizoensgebonden, wekelijks en dagelijks gebruik voor elke machine in het machinepark, onderverdeeld op basis van toepassingsgebied.

Onderhoudsoverzicht

Toegang tot de onderhoudsgeschiedenis en een overzicht van de machines die onderhoud vereisen. Maakt op feiten gebaseerde reparatiestrategie en beslissing over vervanging mogelijk.

Automower®-bediening en -diagnose

U kunt alle robotmaaiers op een kaart zien, problemen oplossen, maaiers starten en stoppen, de maaihoogte wijzigen of het schema aanpassen voor een of meerdere maaiers tegelijk.

Gerelateerde artikelen

 • Living city digital event 2020 - image
  Sustainability

  Hoogtepunten uit Living City 2020

  We organiseren een jaarlijkse internationale conferentie, die nu Living City heet, over hoe slimme groenvoorzieningen, satellietgegevens, verbonden producten en opkomende technologieën stedelijke gebieden kunnen verbeteren en groenere, levendigere steden kunnen creëren.

 • Battery Box Tools for You
  Sustainability

  Gebruik de machine van iemand anders

  Wij geloven dat het delen van apparatuur een geweldige aanvulling kan zijn in de toekomst. Daarom voeren we testprojecten uit, zoals "Tools for You".

 • X-Torq hero
  Sustainability

  Een schonere werkplek

  Hoewel we over krachtige accuproducten beschikken, hebt u soms machines met een benzinemotor nodig voor zware taken. Gelukkig vermindert onze X-Torq®-motortechnologie de uitlaatemissies aanzienlijk. Goed voor u en mensen in de buurt.