Products & Innovations

Een handig hulpmiddel voor het verlagen van de CO2-uitstoot

Onze digitale beheertool Husqvarna Fleet Services™ wordt voortdurend bijgewerkt. Een van de nieuwste functies is de koolstofvoetafdrukcalculator, waarmee groeneruimte-organisaties de koolstofvoetafdruk van hun machinepark kunnen berekenen en maatregelen kunnen nemen om hun impact op het milieu te verminderen.

Als onderdeel van ons streven om duurzame producten en oplossingen te ontwikkelen, hebben we in 2019 de koolstofvoetafdrukcalculator geïntroduceerd. Deze nieuwe functie maakt deel uit van Husqvarna Fleet Services, een slimme softwareoplossing die gegevens verzamelt van het machinepark. Op basis van deze informatie kunnen beheerders van groene ruimtes trends analyseren en verbeterpunten vaststellen om de productiviteit te verhogen. De koolstofvoetafdruk is onderverdeeld in toepassingsgebied, productcategorie, motortype en locatie.

Verbonden apparaten voor een probleemloze werkdag

Husqvarna Fleet Services™ maakt het, dankzij machinesensoren of geïntegreerde connectiviteit, makkelijker om allerlei soorten apparaten te volgen (zelfs die van andere fabrikanten). De machinegegevens worden verzonden via Bluetooth® of een mobiele verbinding en geüpload naar een account in de cloud. U kunt deze gegevens vervolgens bekijken op uw telefoon, tablet of laptop.

Alle vitale informatie altijd bij de hand

Met slechts een paar tikken of klikken op het scherm krijgt u hiertoe toegang:

Voorraadbeheer
Een volledig overzicht van alle apparaten, onderverdeeld per machinecategorie, subcategorie en model – eenvoudig toegankelijk voor alle gebruikers in het bedrijf.

Machinelocatie
Lokaliseer apparaten en verplaats ze van de ene naar de andere locatie, en identificeer apparaten die aan het einde van de dag niet zijn ingecheckt en haal ze op.

Machinestatistieken
Zakelijke inzichten op basis van seizoensgebonden, wekelijks en dagelijks gebruik over elk apparaat in het machinepark, onderverdeeld op basis van toepassingsgebied.

Onderhoudsoverzicht
Toegang tot de onderhoudsgeschiedenis en een overzicht van de machines die onderhoud vereisen. Maakt op feiten gebaseerde reparatiestrategie en besluitvorming aangaande vervanging mogelijk.

Automower®-bediening en -diagnose
U kunt alle robotmaaiers op een kaart zien, problemen oplossen, maaiers starten en stoppen, de maaihoogte wijzigen of het schema aanpassen voor een of meerdere maaiers tegelijk.

Services

Meer informatie over Husqvarna Fleet Services™

Meer lezen