Het beste van twee werelden

Hij ziet er misschien uit als een normale zitmaaier. Maar u zult aangenaam verrast worden. Onze nieuwe, professionele hybride frontmaaier combineert een uitstekende wendbaarheid voor complexe taken met een indrukwekkende capaciteit om efficiënt gebieden te maaien die voorheen voorbehouden waren aan grotere maaiers. En terwijl u dit doet, kunt u uw koolstofvoetafdruk verlagen. En – als aanvullend voordeel – is de standaardconfiguratie van de hybride maaier voorzien van "extra uitrusting".

P 535HX Frontmower, Hybrid, Silent Mode

Veelzijdige capaciteit

Werken in drukke gebieden of gebieden met geluidshinder kan een uitdaging zijn bij het bedienen van maaiapparatuur. Net zoals dat de uitlaten geluidshinder kunnen veroorzaken in de gebieden waar u doorheen rijdt.

Met de Husqvarna P535HX is dit geen probleem meer. De hybride functionaliteit maakt het mogelijk om eenvoudig over te schakelen op een volledig elektrische aandrijving, waardoor uw impact, niet alleen op de mensen om u heen, maar ook op het milieu tot een minimum wordt beperkt.

P 535HX Hybrid

Ontworpen voor een perfect overzicht

De Husqvarna P 535HX zit boordevol oplossingen die u in elke situatie het best mogelijke overzicht geven. Het nieuwe GUI-display (Graphic User Interface) biedt vanuit de comfortabele, volledig geveerde Grammer-stoel gemakkelijk toegankelijke functies en relevante informatie in kleur. De meegeleverde hydraulische kit maakt het mogelijk om meer opzetstukken en dekken te gebruiken en te bedienen. De machine heeft ingebouwde connectiviteit met Husqvarna Fleet Services™*, onze digitale tool waarmee u bedrijfsgegevens kunt verzamelen en analyseren om uw bedrijf te verbeteren. Bovendien zorgt het ontwerp van de buitenkant ervoor dat u goed zicht hebt op uw taken. De nieuwe, krachtige dubbele ledkoplampen verbeteren het zicht, zowel dichtbij als ver weg.

*Een Husqvarna Fleet Services™-abonnement is vereist om deze functie te kunnen gebruiken.

P 535HX Hybrid

Hoge productiviteit, lage impact op het milieu

De diesel-elektrische aandrijflijn is het beste van twee werelden. De elektrische aandrijflijn maakt een vrijwel stille transportmodus mogelijk, 16 dB(A) lager dan bij conventionele maaiers*. Hij is ook efficiënter, waardoor u tot 30% minder brandstof verbruikt en extra vermogen hebt om te maaien. Dit draagt bij aan uw productiviteit of bespaart u geld op brandstofkosten terwijl u tegelijkertijd uw CO2-uitstoot verlaagt. Dankzij opladen via een stekker (voeding als accessoire verkrijgbaar) kunt u altijd beginnen met een volledig opgeladen batterij en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk nog kleiner maken.