Robotmaaiers1/03/2024

Hoe weet u of er een probleem is met uw Automower®-robotmaaier

Als er een probleem is met uw Automower®-robotmaaier, bijvoorbeeld als deze achter iets vastzit of als de accu leeg is, wordt er een foutmelding weergegeven op het display van de maaier en in de app Automower® Connect. U kunt ook een melding krijgen over de fout die naar uw telefoon is verzonden.

Let op: als hetzelfde bericht meerdere keren wordt herhaald, kan het zijn dat u de installatie of het product enigszins moet aanpassen.

Foutmeldingen op het display van de maaier

De foutmelding wordt weergegeven op het display van de maaier. Voor een aantal berichten zijn er ook tips en adviezen beschikbaar om de fout te verhelpen.

Foutmeldingen in de app Automower® Connect

De foutmelding wordt direct op het dashboard in de app Automower® Connect weergegeven. SelecteerMeer details voor meer informatie over de fout en hulp bij het oplossen ervan.

Meer hulp is ook beschikbaar in Ondersteuning > Helpcentrum.

Meldingen

Als uw maaier is verbonden met Automower® Connect via het mobiele netwerk, dan kunt u een melding op uw telefoon krijgen wanneer er een fout optreedt.

Meldingen van Automower® Connect inschakelen

Breng uw buurman op de hoogte

Gaat u een weekendje of misschien langer weg en wilt u dat iemand voor uw maaier zorgt, mocht er iets gebeuren? Breng uw buurman met de Smart Connection op de hoogte wanneer er iets met uw maaier aan de hand is. U kunt uw vrienden eenvoudig en automatisch op de hoogte brengen wanneer er iets onverwachts gebeurt en uw maaier een foutmelding krijgt.

Leer hoe u uw buurman op de hoogte brengt

Berichtengeschiedenis

Eerdere fout- en informatie berichten worden opgeslagen en kunnen worden geopend vanuit het display van de maaier of de app Automower® Connect.

De berichtengeschiedenis van uw Automower®-robotmaaier bekijken

Meer informatie

Uw Automower®-robotmaaier opnieuw opstarten na een fout

Was dit artikel nuttig?