Robotmaaiers11/02/2024

Breng uw buurman op de hoogte wanneer er iets met uw maaier aan de hand is

Man watching his smart watch

Gaat u een weekendje of misschien langer weg en wilt u dat iemand voor uw maaier zorgt, mocht er iets gebeuren? We hebben een slimme Smart Connection speciaal voor dat doel gebouwd!

Breng uw buurman met op de hoogte wanneer er iets met uw maaier aan de hand is. U kunt uw vrienden eenvoudig en automatisch op de hoogte brengen wanneer er iets onverwachts gebeurt en uw maaier een foutmelding krijgt. Dit doet u als volgt:

De Smart Connection inschakelen

  1. Tik in de app Automower® Connect op de knop Meer en selecteer Smart Home.
  2. Als dit de eerste keer is dat u een Smart Connection of een IFTTT-applet gebruikt, raadpleegt u Aan de slag met de Smart Connections in de app Automower® Connect.
  3. Selecteer Breng uw buurman op de hoogte wanneer er iets met uw maaier aan de hand is.
  4. Tik op de schuifregelaar Connect Gmail om de aansluiting tot stand te brengen.
  5. Als u deze verbinding voor de eerste keer instelt, moet u zich aanmelden bij uw Google-account en IFTTT toegang geven tot uw Gmail en IFTTT toestaan om namens u e-mails te verzenden. Voer de aanmeldgegevens in voor het Google-account dat u wilt verbinden met IFTTT.
  6. Selecteer welke maaier u wilt aansturen (als u meer dan één maaier hebt aangesloten op uw account van Automower® Connect). Er kan slechts één maaier tegelijk worden aangestuurd met de Smart Connection.
  7. Voer de e-mailadressen in van de personen, van wie u wilt dat ze de melding ontvangen, gescheiden door een spatie of komma, bijvoorbeeld name1@example.com,name2@example.com. U kunt maximaal 20 e-mailadressen toevoegen.
  8. Tik op Opslaan.

De lijst met personen die u als ontvanger hebt toegevoegd, ontvangt vanaf nu een e-mail wanneer er iets mis is met uw maaier, inclusief informatie over de fout en de positie van de maaier.

Vergeet niet de pincode van uw maaier te delen met de ontvangers op de lijst, als u wilt dat ze de problemen kunnen oplossen.

De Smart Connection uitschakelen

Verbreek de Smart Connection gewoon door nogmaals op de schuifregelaar te tikken om uit te schakelen, zodat uw maaier geen meldingen verstuurt wanneer er iets mis is.

Was dit artikel nuttig?