Robotmaaiers1/03/2024

De berichtengeschiedenis van uw Automower®-robotmaaier bekijken

Als er een foutmelding is opgetreden en uw Automower®-robotmaaier is gestopt, bijvoorbeeld als hij vast is komen te zitten of als de accu bijna leeg is, dan wordt er een bericht opgeslagen met de storing en het tijdstip waarop deze plaatsvond.

De laatste 50 fout- en informatiemeldingen van uw Automower®-robotmaaier worden opgeslagen en zijn toegankelijk via het display van de maaier of de app Automower® Connect.

Houd er rekening mee dat sommige berichten niet acuut zijn en daarom geen meldingen naar uw telefoon doorsturen. Er kunnen dus meer berichten in het berichtenlogboek staan dan de berichten waarvoor u meldingen hebt ontvangen in uw telefoon.

Bekijk het berichtenlogboek op het display van de maaier

Ga via het display van de maaier naar Berichten > Foutmeldingen en Berichten > Info berichten om het berichtenlogboek van uw maaier te openen.

Bekijk het berichtenlogboek in Automower® Connect

In Automower® Connect wordt het berichtenlogboek weergegeven onder Berichten. ​Houd er rekening mee dat u voor veel modellen van Automower® via Bluetooth verbinding moet maken met uw maaier om toegang te krijgen tot het berichtenlogboek in de app Automower® Connect.

Was dit artikel nuttig?