Battery range 500-series 536LiPT5, 536LiBX

ACCU-OPLOSSINGEN. BETER ZAKENDOEN.

Met de Professionele Accu-serie van Husqvarna beschikt u over alle kracht en prestaties die u mag verwachten van Husqvarna, in een intuïtief design. Stil, dampvrij, lichtgewicht en met bedrijfskosten die bijna nul zijn.
video-play-button
video-play-button video-pause-button

One battery system

Geïntegreerde accu's, rugzakken, heupgordels en laders zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde systeem. Alles past gewoon.

Remote management

The digital tool Husqvarna Fleet Services™ allows you to have updated statistics and plan work assignment and service at any time from your phone, tablet or laptop.
Easy to use

Comfort en kracht

Laag gewicht, lage trillingen, intuïtieve gebruikersinterfaces en sterke motoren met een lange levensduur - onze accu-machines maken uw benzinevrije werkdag nog comfortabeler en productiever.

Professioneel accu-aangedreven snoerloos tuingereedschap

Zo sterk als benzinemachines

Met ons nieuwe assortiment professionele handgedragen apparatuur op accu kunt u nu landschapsarchitectuur aanleggen zonder u zorgen te hoeven maken over de uitstoot en lawaai. Lichtgewicht en ontworpen voor comfort en gebruiksgemak tijdens lange diensten, ze zijn stil genoeg om overal en altijd te gebruiken. Benzine is niet nodig en ze voldoen zelfs aan de strengste milieuvoorschriften. Met extreem lage bedrijfskosten en een lange accuduur bieden ze een hoge productiviteit en de resultaten die u en uw klanten verwachten. Ze zijn trouwens even krachtig als gelijkwaardige benzinemachines. Hieronder staan de vijf belangrijkste redenen waarom onze accu-aangedreven gereedschappen een slimme investering zijn voor zowel uw bedrijf als ons milieu, nu en niet te vergeten op de lange termijn.

EEN FLEXIBEL SYSTEEM VOOR AL UW MACHINES

Unlike many other battery systems, ours is based on a common platform for maximum flexibility. This means you can pick and choose almost freely among our batteries, chargers and accessories, depending on your needs. Whether you opt for carrying your batteries on your back, in your belt or in the machine itself, it all fits together beautifully. Just as easy as it should be.

Battery pack - BLI200

Accu's

Verwisselbare Li-ion-accu's met keuze uit 2,6, 5,2 of 9,4 Ah.

Battery belt Flexi

Flexibele riem

New, comfortable belt with room for up to three batteries as well as additional accessories. Available in three different versions.

550iBTX

Rugzakaccu's

Comfortabele, stevige rugzakken met voldoende accucapaciteit voor een hele dag werken. Kies tussen 15,6 of 31,1 Ah.

HOW LONG WILL THE BATTERY LAST?

Bekijk onze gids om de oplaadtijd voor verschillende accu's en opladers te zien en hoe lang u met één keer opladen kunt werken.

BEOORDELINGEN

Ontdek waarom bedrijven kiezen voor accuproducten van Husqvarna.

Battery testimonial Puy du Fou France ENG (read description for user rights)

Pretpark Puy du Fou, Frankrijk

“Toen we investeerden in de eerste heggenscharen, hebben we berekend dat de aankoopprijs van een accu overeenkomt met één jaar brandstof,” aldus Jérôme Vrignaud, tuinmanager bij pretpark Puy du Fou. “Onze accu's hebben een levensduur van twee, drie of soms zelfs vier jaar. Dus zullen we natuurlijk geld besparen met accu-aangedreven materieel.”

Battery testimonial City of Weissenfels VO DE with ENG sub

De stad Weissenfels in Duitsland

Bij het overschakelen naar een machinepark op accu's heeft de Duitse stad Weissenfels het project aanbesteed en nauwgezet de verschillende opties geëvalueerd. Elk aangeboden product werd getest door de hoveniersbedrijven van de stad, en uiteindelijk was de keuze duidelijk. Ontdek waarom er werd gekozen voor de producten van Husqvarna.


Battery Testimonial Cemetery Eng

Kerkhof van Trollhättan in Zweden

Doordat het kerkhof van Trollhättan ongeveer 18 hectare groot is, besloot de beheerder in 2013 over te stappen op accu-aangedreven gereedschap. Aanvankelijk verwachtte het personeel er niet veel van. Maar nadat het gereedschap uitgebreid werd getest, zijn de accuproducten van Husqvarna nu de meest populaire machines in het machinepark van het kerkhof.

HET VERSCHIL ZIT IN DE DETAILS

Onze accuserie is gebouwd om u alle kracht en prestaties in een intuïtief ontwerp te bieden die u mag verwachten en eisen van een product met de naam Husqvarna. De machines bevatten een schat aan functies die bedoeld zijn om uw leven gemakkelijker te maken.

KLEINE INVESTERINGEN. HOOG RENDEMENT.

Het opladen van de accu kost slechts een fractie van de prijs van een volle tank brandstof. Daarom verdient ons snoerloos tuingereedschap zich sneller terug dan u zou denken. En daarna maakt u elke keer winst bij het opladen.

WANNEER BEREIKT U HET BREAK-EVENPUNT?

Aantal keren dagelijks bijvullen
Dagen

ACCUPRODUCTEN VAN HUSQVARNA


Professionele accu-grastrimmers

Onze accu-grastrimmers zijn lichtgewicht, perfect uitgebalanceerd en gebruiksvriendelijk.

Professionele accu-bosmaaiers

Accu-bosmaaiers van Husqvarna zijn krachtig, lichtgewicht en goed uitgebalanceerd. Ze zijn voorzien van borstelloze motoren met een hoog koppel voor grasbladen en handgrepen voor de beste werkpositie.

Professionele accu heggenscharen

Onze lichtgewicht, stille, accu-aangedreven heggenscharen zijn gemakkelijk en comfortabel in gebruik bij zowel verticaal als horizontaal snijden.

Professionele accu kettingzagen

Accu-kettingzagen van Husqvarna geven u alle kracht die u nodig heeft, minus het lawaai en de dampen.

Professionele accu poolzagen

De Husqvarna accu stokzagen voor professionele gebruikers van boomverzorging zorgen voor extra flexibiliteit in uw activiteiten en superieure prestaties in vergelijking met gelijkwaardige benzinemachines.

Professionele accu bladblazers

De accu-bladblazers van Husqvarna bieden het laagste gewicht op de markt, samen met een uitgebalanceerd ontwerp.

Husqvarna

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Maak een keuze uit een reeks originele accessoires en onderdelen om uw product aan te vullen en te genieten van de extra ervaringen.

Dealer retusch

LATEN WE SAMEN UW BEDRIJF GROTER MAKEN

Onze toewijding aan innovatie, precisie en continue verbeteringen helpt u en uw bedrijf het maximale te bereiken. Wij staan klaar met professionele apparatuur, services en op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf om u vooruit te helpen, uw productiviteit te maximaliseren en uw zorgen te minimaliseren.

VIND EEN DEALER BIJ U IN DE BUURT

Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder vindt u meer informatie over onze services of een dealer bij u in de buurt.
Mogelijk dient u eerst akkoord te geven voor het feit dat de browser uw huidige locatie wilt gaan gebruiken
Filters resetten