Accukettingzagen T540i XP® en 540i XP®, ontworpen voor boomtoppen en nog veel meer

Professionele beheerders, snoeiers, klimmers en waaghalzen. Kortom: boomverzorgers. Husqvarna presenteert nu met trots het nieuwste uitmuntende gereedschap voor boomverzorgers: de nieuwe T540i XP®- en 540i XP®-kettingzagen. Revolutionaire accukettingzagen ontworpen voor gebruik in boomtoppen.

Husqvarna moedigt een veilig en verantwoord gebruik van haar producten aan. Volg altijd de instructies en waarschuwingen in de bedieningshandleiding en draag de aanbevolen persoonlijke beschermingsmiddelen.

Main hero campaign image - Jo holding up saw in tree - cheering
Image Italy H-team testing in Italy

We zijn klimmers

We weten dat elke dag een uitdaging is. Hoog in een boom, op uzelf aangewezen. Terwijl u nog verder moet rekken. Daarom hebben we een kettingzaag met bovenhandgreep ontwikkeld die bij u past. Een kettingzaag waarmee u dezelfde uitdagingen kunt aangaan die een boomverzorger elke dag tegenkomt. De T540i XP® van Husqvarna is de ideale kettingzaag voor gebruik in en om bomen. Voor veel en vaak zagen - en voor de dikste takken. De kettingzaag is gemaakt voor klimmers en is ontworpen om alle dagelijkse uitdagingen aan te gaan. De kettingzaag is speciaal gemaakt voor het zagen in boomtoppen.

We veranderen de spelregels

Om revolutionair te zijn, moet alles op de schop. Alles wat bekend en vertrouwd is, moet worden veranderd en verbeterd. En dat hebben we gedaan. De nieuwe accukettingzagen leveren net zo veel vermogen als een benzinekettingzaag met een vermogen van 40 cc. Hij start en stopt met één druk op de knop en zorgt voor eenvoudige bediening en precisie. Combineer dit met het vermogen en u hebt een revolutionair product in handen.

Campaign image - Jo with her team

We zijn goed bezig

Het draait allemaal om samenwerken. Elkaar helpen. Voor boomverzorgers betekent dit toegang tot dezelfde efficiëntieniveaus, ongeacht of u zich in een boomtop bevindt of op de grond staat. En hier komt het perfecte paar om de hoek kijken. De nieuwe Husqvarna T540i XP®-kettingzaag voor gebruik in en om bomen in combinatie met een Husqvarna 540i XP®-kettingzaag met achterhandgreep bieden hetzelfde bedieningsgemak, eenvoudig starten en een indrukwekkende zaagcapaciteit, waar u ook bent. Voor u, voor uw collega's en voor uw team.

Campaign image - Jo and tree - caretaking

We zijn beheerders

De gezondheid van een boom is van essentieel belang. Net zoals de gezondheid van de boomverzorger. Het overschakelen naar accuvoeding voor kettingzagen heeft een grote positieve impact op het milieu en dat geldt ook voor het elektrisch gereedschap dat met accu's wordt aangedreven. De afwezigheid van uitlaatgas is hier nog maar een van de voordelen. U zult ook minder last hebben van lawaai en minder trillingen voelen, waardoor uw lichaam minder belast wordt.

Campaign image - Jo sitting in tree - sunrise

Alleen maar voordelen

Josephine Jo Hedger is al 16 jaar werkzaam als boomverzorgster en is viervoudig wereldkampioen boomklimmen. Bij haar boomverzorgingsbedrijf in Lyndhurst in het Verenigd Koninkrijk werken acht mensen, die allemaal toegewijd zijn aan hun beroep, het beklimmen van bomen en hoe deze bomen het beste kunnen worden verzorgd.

Voor Jo en haar collega's bieden de nieuwe accuproducten alleen maar voordelen. 

"De nieuwe T540i XP® is een fantastische kettingzaag voor gebruik in en om bomen. Dankzij de voordelen van al het benodigde vermogen, het eenvoudige starten en de verminderde trillingen, lawaai en dampen is hij voor mij een echte revolutie."

Campaign image -Jo up in tree taking down big log
zaagcapaciteit: verrassend krachtig
Accukettingzagen hebben een inhaalslag gemaakt. De indrukwekkende kracht van de nieuwe accukettingzagen is te vergelijken met die van de tegenhanger op benzine met een vermogen van 40 cc. Het vermogen van de geavanceerde kettingzagen wordt nog verder verbeterd door de kettingsnelheid, waardoor u over een indrukwekkend zaagvermogen beschikt.
Campaign image - Jo up in tree taking down big log ? sunrise silouette
Wendbaarheid: gebalanceerde precisie
Met beide voeten op de grond houdt u uw balans. Als u echter op 20 meter hoogte aan een touw hangt, hebt u gereedschap nodig dat eenvoudig te bedienen is. De T540i XP® is ontworpen voor bereik, precisie, balans en eenvoudig starten, ongeacht uw positie.
Campaign image - Jo resting up in a tree taking down big parts of the tree
Duurzaamheid: Geschikt voor zwaar werk
Een kettingzaag van een boomverzorger heeft uithoudingsvermogen nodig en moet duurzaam zijn. Daarom zijn de nieuwe accukettingzagen ontworpen op uithoudingsvermogen. In de kettingzagen zijn alleen hoogwaardige materialen en duurzame onderdelen gebruikt, met als resultaat een indrukwekkend robuuste metgezel. Slecht weer? Geen probleem. De kettingzagen zijn IPX4-geclassificeerd, wat betekent dat ze het slechte weer gewoon van zich af laten glijden en doorgaan.