Brushcutter and Trimming Clothes, Operator

Professionele bosmaaiers van Husqvarna

Professionele bosmaaiers van Husqvarna zijn uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat emissies en trillingen minimaal zijn, terwijl de prestaties uitzonderlijk hoog blijven. We hebben de handgreep zeven graden gebogen en extra hoge afstandsstukken gebruikt, zodat u comfortabel kunt werken met minimale inspanning. En met onze X-Torque-technologie krijgt u meer vermogen met 20% minder brandstofverbruik en 75% minder uitstoot.

Bereid u voor op een prettigere werkdag

Het volledige assortiment professionele accuproducten van Husqvarna biedt een groot aantal voordelen, niet alleen voor u, maar ook voor uw klanten en mensen in uw omgeving. De accu-aangedreven bosmaaiers en trimmers zijn krachtig genoeg om zware taken aan te kunnen. Daarnaast bieden ze algemene voordelen van accu's, zoals de afwezigheid van emissies. Dankzij het lage geluidsniveau en minimale trillingen zorgen ze voor een eenvoudigere, prettigere werkdag.

Brushcutter sweep diameter

Het maaioppervlak vergroten

Dankzij een geoptimaliseerde transmissie en krachtige motor met een indrukwekkende overbrengingsverhouding, kunt u met onze bosmaaiers een aanzienlijk groter gebied maaien vergeleken met de meeste andere machines. De machine heeft het vermogen om een veel langere draad aan te sturen, waardoor u per omwenteling een groter gebied kunt maaien.

Brushcutter 545RXT

Ontworpen om uw bedrijf te verbeteren

Het gewicht verminderen en de efficiëntie vergroten. Dat staat bovenaan onze lijst wanneer we bij Husqvarna nieuwe functies ontwikkelen voor onze trimmers en bosmaaiers. Hier volgt een nadere beschouwing over wat we bedoelen met het verbeteren van uw bedrijf.