Wat betekenen de statussen voor machines en machinepark in Husqvarna Fleet Services™?

In Husqvarna Fleet Services™ kunt u de status van al uw machines zien. Hier volgt een uitleg van wat er nodig is om een machine een bepaalde status te geven en hoe de status in het systeem wordt weergegeven.

In de voorraad: Wordt weergegeven als de locatie is bijgewerkt door een gateway-app in de stationaire modus. Gebruikt in de webservice en de app. Statuskleur: blauw.

In gebruik: Wordt weergegeven als de locatie is bijgewerkt door een Husqvarna Fleet Services™-app of een Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app in de mobiele modus. Gebruikt in de webservice en de app. Statuskleur: heldergroen.

Onbekende locatie: Wordt weergegeven als de locatie van de machine in 12 uur niet is bijgewerkt. Gebruikt in de webservice en de app. Statuskleur: donkergrijs.

Nooit gezien: Wordt weergegeven als de machine is toegevoegd aan Husqvarna Fleet Services™, is uitgerust met een sensor maar nog nooit verbinding heeft gemaakt met onze services. Statuskleur: lichtgrijs.

Niet verbonden: Wordt weergegeven als het apparaat geen sensor heeft. Er worden geen gegevens geüpload naar Husqvarna Fleet Services™. Statuskleur: jade.

Was dit artikel nuttig?