Robotmaaiers4/09/2023

Mobiele netwerkproviders en simkaarten voor Automower®-robotmaaiers

Als uw Automower®-robotmaaier is verbonden met Automower® Connect en de Husqvarna Cloud via het mobiele netwerk, dan is er een simkaart geïnstalleerd. De simkaart wordt gebruikt om uw maaier aan te sluiten op het mobiele netwerk en maakt het mogelijk dat deze kan communiceren met de app Automower® Connect, zodat u uw maaier waar u maar bent, kunt bedienen.

Welke kosten zijn er verbonden aan het gebruik van Automower® Connect?

De Automower® Connect is gratis en de simkaart van Husqvarna geeft uw maaier 10 jaar lang gratis connectiviteit.** U hoeft zich niet te registreren voor een afzonderlijk contract met de mobiele netwerkprovider en er zijn geen lopende kosten verbonden aan het gebruik van Automower® Connect.

Van welke mobiele netwerkprovider maakt Automower® Connect gebruik?

We gebruiken verschillende mobiele netwerkproviders en roaming-partners in verschillende landen om te voorzien in de best mogelijke dekking op verschillende markten.

Kan ik de simkaart in mijn maaier vervangen door een kaart van een andere mobiele netwerkprovider?

Uw maaier is voorzien van een simkaart die in de meeste delen van de wereld dekking biedt. Het is echter mogelijk om naar eigen keuze te wisselen van provider. Neem contact op met uw dealer als u wilt overschakelen naar een andere mobiele netwerkprovider.

Hoeveel data gebruikt de app Automower® Connect elke maand?

De app Automower® Connect gebruikt ongeveer 25 MB gegevens per maand wanneer deze in gebruik is, maar het gegevensverbruik varieert per maaiermodel en per gebruik.

Kan ik het resterende saldo op de prepaid simkaart van mijn maaier zien?

Al het dataverkeer is inbegrepen. Het resterende saldo is niet te zien.

*Behalve Automower® 330X. Om Automower® Connect te gebruiken met een Automower® 330X robotmaaier moet u een Automower® Connect Kit installeren.
**Mits Automower® Connect de mobiele netwerktechnologie op uw markt ondersteunt gedurende de volledige periode en dat er een leverancier van mobiele netwerktechnologie in het gebied is.

Meer informatie

Welke Automower®-robotmaaiers kunnen worden aangestuurd door de app Automower® Connect?

Was dit artikel nuttig?