Welke Automower®-robotmaaiers kunnen worden aangestuurd door de Automower® Connect-app?

Alle modellen van Automower® X-line1 (modellen met een naam die eindigt op X, zoals Automower® 405X) en maaiers uit de 500-serie kunnen via mobiele communicatie communiceren met de Husqvarna Cloud. Zo kunt u de maaier vanaf elke locatie op elk moment aansturen met de app Automower® Connect en smart home services waar de maaier mobiele dekking heeft.

Alle Automower®-robotmaaiers (inclusief modellen uit de X-lijn) die in 2018 of later2 zijn geproduceerd kunnen via Bluetooth communiceren met Automower® Connect, waardoor het mogelijk is om de maaier aan te sturen met de app Automower® Connect, wanneer u binnen het Bluetooth-bereik van de maaier bent (30 m / 100 ft.).

Modellen van Automower® NERA en Aspire™ R4 ondersteunen ook wifi-communicatie, wat soortgelijke voordelen als die van mobiele communicatie biedt.

Modellen die voor 2018 geproduceerd zijn hebben niet de benodigde componenten en firmware om te communiceren met Automower® Connect.

Meer informatie over het gebruik van Automower® Connect

Wilt u Automower® Connect met een ouder model gebruiken?

Als u alle functies in de app Automower® Connect met een Bluetooth-only-model of een model van voor 2018 wilt gebruiken, kunt u wellicht een set voor Automower® Connect installeren. Dit is een accessoire waardoor de maaier kan communiceren met de Husqvarna Cloud via het mobiele netwerk3. Hierdoor kunt u de maaier vanaf elke locatie op elk moment aansturen met de app Automower® Connect en smart home services. Neem contact op met uw plaatselijke dealer voor meer informatie over de Automower® Connect-kit.

Hoe weet ik of er een Automower® Connect-kit geïnstalleerd is op mijn Automower®-robotmaaier?

Als u niet zeker weet of er een Automower® Connect-kit geïnstalleerd is op uw maaier, moet u het volgende controleren:

1. Open het hoofdmenu met het bedieningspaneel van de maaier
  2. Selecteer Accessoires.

Als er een set voor Automower® Connect op uw maaier geïnstalleerd is, is Automower® Connect een van de opties die in het menu ingeschakeld kan worden.

1Behalve Automower® 330X.
2Behalve Automower® 105.
3Niet beschikbaar voor de Automower®-modellen Aspire™ R4 en 105.