Een gebruiker aan uw Husqvarna Fleet Services™-bedrijfsaccount toevoegen

Volg deze stappen om een gebruiker toe te voegen aan uw Husqvarna Fleet Services™-bedrijfsaccount:

1. Ga naar uw account: Meld u aan bij een Husqvarna Fleet Services™-account. Vergeet niet dat u beheerdermachtigingen moet hebben om nieuwe gebruikers toe te voegen.
  2. Ga naar 'Gebruikers en toegang': Klik op de optie Gebruikers en toegang in het bovenste menu.
  3. Nieuwe gebruiker toevoegen: Klik op Nieuwe gebruiker toevoegen.
  4. Vul het formulier in: Vul de vereiste velden in met de gegevens van de nieuwe gebruiker en selecteer de gewenste rollen.
  5. Verstuur de uitnodiging: Klik op Uitnodiging verzenden. De nieuwe gebruiker ontvangt nu een e-mail met verdere instructies.

Opmerking: Om nieuwe gebruikers uit te nodigen, hebt u een gebruikersaccount met beheerdersrechten nodig.

Neem voor persoonlijke hulp met uw robotmaaier contact op met uw plaatselijke Husqvarna-dealer.