Heeft elke gebruiker de mobiele Husqvarna Fleet Services™-app nodig?

Geen vereiste, maar levert voordelen op

Het is niet voor elke gebruiker nodig om de Husqvarna Fleet Services™ mobiele app te hebben. De Husqvarna Fleet ServicesTM-machinesensoren zullen de machinegegevens detecteren en opslaan, zelfs als er geen mobiele app of gateway app in de buurt is.

De laatst bekende positie registreren

Om de laatst bekende positie van een machine te kunnen registreren, moet er een mobiele Husqvarna Fleet Services™-app actief zijn op een telefoon binnen Bluetooth-bereik van de sensor.

Continue controle bereiken

Voor continue controle over de laatst bekende locatie van alle machines is het gunstig dat alle gebruikers de Husqvarna Fleet Services™-app installeren. De afstand tussen de verschillende gebruikers in het veld kan anders te groot zijn voor de app om signalen van alle machinesensoren op te pikken.

Neem voor persoonlijke hulp met uw robotmaaier contact op met uw plaatselijke Husqvarna-dealer.