Een firmware-update opnieuw starten in Husqvarna Fleet Services™

Als u een firmware-update activeert, maar het product bijvoorbeeld te ver van de Husqvarna Fleet Services™ app of Gateway wordt verplaatst tijdens het updateproces, wordt de firmware-update onderbroken*. De status van het product wordt gewijzigd in Downloaden voltooid, Wachten op update of Bijwerken gepauzeerd, afhankelijk van wanneer het proces werd onderbroken.

Start een firmware-update opnieuw

Als de firmware-update is onderbroken, kan deze eenvoudig opnieuw worden gestart:

1. Plaats de machine in de buurt van een actieve Husqvarna Fleet Services™-app or Gateway.
  2. Controleer of het Husqvarna Fleet Services™ -systeem niet aangeeft dat de accu van de sensor bijna leeg is.
  3. Open de checklist van de installatie. Controleer of aan de vereisten in de checklist is voldaan. Wanneer dit het geval is, wordt de update opnieuw gestart.
  4. Wacht tot Husqvarna Fleet Services™ de firmware-update heeft voltooid.

Wanneer de update is voltooid, wordt er een melding weergegeven in de app om te bevestigen dat de update is voltooid en dat de oplaadlampjes van de accu en Bluetooth continu branden (niet knipperen).

Zie ook:

Weten of er nieuwe FOTA-firmware beschikbaar is voor producten die zijn toegevoegd aan Husqvarna Fleet Services™

*Robotmaaiers van Automower® die FOTA-technologie ondersteunen, hoeven niet binnen het Bluetooth-bereik van een Husqvarna Fleet Services™-app of gateway te zijn om een firmware-update te voltooien.