Robotmaaiers11/02/2024

Houd rekening met de fauna in uw tuin door uw maaier 's nachts te parkeren

Hedgehog

Bij Husqvarna is veiligheid onze eerste prioriteit en we werken er voortdurend hard aan om onze producten te verbeteren. Daarom hebben we al onze robotmaaiers voorzien van draaiende bladen, waardoor de veiligheidsindex van robotmaaiers aanzienlijk wordt verhoogd. Ook hierom hebben we de Smart Connection geïntroduceerd Houd rekening met de fauna in uw tuin door uw maaier 's nachts te parkeren. Zo heeft de maaier vanaf de schemering tot zonsopgang rust, terwijl egels en andere nachtdieren het meest actief zijn.

De Smart Connection inschakelen

  1. Tik in de app Automower® Connect op de knop Meer en selecteer Smart Home.
  2. Als dit de eerste keer is dat u een Smart Connection of een IFTTT-applet gebruikt, raadpleegt u Aan de slag met de Smart Connections in de app Automower® Connect.
  3. Selecteer Houd rekening met de fauna in uw tuin door uw maaier 's nachts te parkeren.
  4. Tik op de schuifregelaar Connect Sunset om de aansluiting tot stand te brengen.
  5. Voer de locatie van uw maaier in.
  6. Selecteer welke maaier u wilt aansturen (als u meer dan één maaier hebt aangesloten op uw account van Automower® Connect). Er kan slechts één maaier tegelijk worden aangestuurd met de Smart Connection.
  7. Tik op Opslaan.

Uw maaier wordt nu geparkeerd van zonsondergang tot zonsopgang, op basis van de locatie die u hebt ingevoerd. Na zonsopgang begint hij volgens het normale schema te werken.

De Smart Connection uitschakelen

Verbreek de Smart Connection gewoon door nogmaals op de schuifregelaar te tikken om uit te schakelen, zodat hij ‘s nacht niet gaat parkeren.

Was dit artikel nuttig?