Het gebruik van onderhoudsherinneringen in Husqvarna Fleet Services™

Waarvoor dienen onderhoudsherinneringen in Husqvarna Fleet Services™?

Om u te helpen bijhouden wanneer uw machine onderhoud nodig heeft, biedt Husqvarna Fleet Services™ onderhoudsherinneringen die u laten zien en herinneren wanneer de volgende onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. U kunt verschillende soorten herinneringen instellen en meldingen inschakelen wanneer een machine onderhoud moet plegen.

Overzicht onderhoudsherinneringen

Voor een snel overzicht van hoeveel van uw machines onderhoud nodig hebben, kunt u het Husqvarna Fleet Services™-webportaal of de mobiele app van Husqvarna Fleet Services™ gebruiken. Het overzicht bevat de volgende informatie:

• GEPLAND OVER: Aantal machines dat onderhoud nodig heeft.
  • UIT: Aantal machines waarvoor onderhoudsherinneringen zijn uitgeschakeld.
  • AAN: Aantal machines waarvoor onderhoudsherinneringen zijn ingeschakeld, waarbij de machines nog niet in aanmerking komen voor onderhoud.

Selecteer een optie om een gefilterde weergave van de machinelijst te openen op basis van de geselecteerde criteria.

Webportaal

Selecteer Dashboard in het bovenste menu en zoek het onderhoudsschema op.

Mobiele app

Tik op Dashboard > machines en blader omlaag naar Onderhoud.

Typen onderhoudsherinneringen

Er zijn twee soorten onderhoudsherinneringen in Husqvarna Fleet Services™:

• Stuur mij een herinnering op Datum: u wordt op een bepaalde datum herinnerd.
  • Stuur mij een herinnering op basis van motoruren:herinnert u eraan op basis van een bepaald aantal motoruren.

Als u wilt bewerken welk type onderhoudsherinnering u wilt gebruiken, bewerkt u de herinneringsinstellingen volgens de onderstaande instructies.

Onderhoudsstatus in machinelijst

In de Machinelijst (zowel op het webportaal van Husqvarna Fleet Services™ als in de mobiele app) geeft de kleur van het moersleutelpictogram de status van uw machines en herinneringen weer. Beweeg de muis over het pictogram of klik erop voor meer informatie.

• Rood: Onderhoudsherinneringen zijn ingeschakeld en de machine moet worden onderhouden.
  • Lichtgrijs: Onderhoudsherinneringen zijn uitgeschakeld.
  • Grijs: Onderhoudsherinneringen zijn ingeschakeld en de machine is nog niet toe aan onderhoud.

Standaard onderhoudsherinneringen

Wanneer u uw eerste machine toevoegt, stelt Husqvarna Fleet Services™ automatisch een herinnering in voor een vooraf gedefinieerd aantal motoruren. Dit geldt zowel voor Husqvarna-machines als voor machines van derden. Afhankelijk van het machinetype kan het interval variëren.

Voorbeelden: Voor handbediende kettingzagen is de herinnering ingesteld op 40 uur. Voor commerciële frontmaaiers is de herinnering ingesteld op 100 uur.

Om de herinneringsinstellingen te wijzigen, bijvoorbeeld van Motoruren naar Datum, volgt u de onderstaande instructies.

Instellingen voor onderhoudsherinneringen op machineniveau bewerken of uitschakelen

U kunt de instellingen voor onderhoudsherinneringen bewerken of de herinneringen voor een machine op elk gewenst moment uitschakelen.

Webportaal

1. Klik op Inventaris in het bovenste menu.
  2. Selecteer een machine in de lijst.
  3. Klik onder Onderhoud en reparatie op het sleutelpictogram dat aangeeft wanneer de volgende onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd of wanneer de servicebeurt moet worden uitgevoerd.
  4. Bewerk de herinneringsinstellingen naar wens.

Mobiele app

1. Tik op Dashboard > Inventaris.
  2. Selecteer een machine en tik op Instellingen onderhoudsherinnering.
  3. Bewerk de instellingen naar wens en tik op Opslaan.

Activeer meldingen voor onderhoudsherinneringen

Indien gewenst kunt u meldingen instellen die u eraan herinneren wanneer het tijd is voor onderhoud, via wekelijkse rapporten of via e-mailmeldingen.

• Schakel Weekrapport in om een wekelijks rapport te krijgen waarin u kunt zien hoeveel van uw machines moeten worden onderhouden en voor welke machines u onderhoudsherinneringen hebt in- of uitgeschakeld.
  • Schakel Onderhoudsmelding in om een e-mail te ontvangen wanneer een machine toe is aan onderhoud
  • Schakel Melding van robotmaaier in om pushmeldingen van uw robotmaaiers te ontvangen in uw mobiele app van Husqvarna Fleet Services™.

Webportaal

1. Klik op het profielpictogram in het bovenste menu en selecteer Rapporten & Meldingen.
  2. Bewerk de instellingen naar wens.

Mobiele app

1. Tik op Instellingen > Rapporten & Meldingen
  2. Bewerk de instellingen naar wens.