Een schuimspuit op een hogedrukreiniger gebruiken

Voor betere reinigingsresultaten kunt u reinigingsmiddel gebruiken in combinatie met uw hogedrukreiniger.

Afhankelijk van het model van uw hogedrukreiniger kan deze zijn voorzien van een afzonderlijke schuimspuit of een ingebouwd reservoir met reinigingsmiddel.

Een schuimspuit op een hogedrukreiniger gebruiken

 1. Verwijder de schuimspuit uit de houder.
 2. Vul het reservoir op de schuimspuit met reinigingsmiddel. VOORZICHTIG: Gebruik alleen reinigingsmiddelen die worden aanbevolen door Husqvarna.
 3. Duw de koppeling op de schuimspuit in het spuitpistool/spuithandvat en spuitlans, afhankelijk van het model van het product. Draai de schuimspuit rechtsom en laat de schuimspuit los. De schuimspuit wordt in positie vergrendeld.
 4. Het product aansluiten op de waterbron
 5. Het product ontluchten
 6. Start het product.
 7. Draai aan de knop op de schuimspuit om in te stellen hoeveel schuim wordt gebruikt. Draai de knop rechtsom om meer schuim te gebruiken. Draai de knop linksom om minder schuim te gebruiken. U vindt deze functie alleen op sommige hogedrukreinigers.
 8. Draai het mondstuk om het schuimsproeipatroon aan te passen; rechtsom voor een kleiner schuimsproeipatroon en linksom voor een breder schuimsproeipatroon. U vindt deze functie alleen op sommige hogedrukreinigers.
 1. Verwijder de reinigingsmiddeltank uit de houder.
 2. Vul de reinigingsmiddeltank met een reinigingsmiddel. VOORZICHTIG: Gebruik alleen reinigingsmiddelen die worden aanbevolen door Husqvarna.
 3. Zorg ervoor dat de dop volledig is vastgedraaid.
 4. Plaats het reservoir terug op het product.
 5. Breng het zachte mondstuk aan op de spuitlans. Draai de druk linksom naar de laagste stand.
 6. Het product aansluiten op een waterbron
 7. De hogedrukreiniger ontluchten
 8. Start het product.
 9. Draai aan de knop op het product om in te stellen hoeveel schuim er wordt gebruikt. Draai de knop rechtsom om meer schuim te gebruiken. Draai de knop linksom om minder schuim te gebruiken.
Was dit artikel nuttig?