Lančane testere

Kategorije proizvoda
Filteri

Kupite novu lančanu testeru za kućnu ili profesionalnu upotrebu. Otkrijte naš asortiman električnih lančanih testera i lančanih testera na benzin. Svaki model vam pruža izuzetnu snagu, performanse i dizajn, baš kao što i očekujete od kompanije Husqvarna.

20 products
Prikažite 12 od 20

Koju lančanu testeru kupiti?

Naše lančane testere se mogu koristiti za obaranje drveća, sečenje krošnje, isecanje diska i rezanje drva za ogrev, kao i orezivanje i sečenje u delovima velikog drveća. Sarađujemo sa profesionalnim šumskim radnicima koji rade sa našim lančanim testerama kako bismo stalno unapređivali kvalitet naših proizvoda. Naše lančane testere poseduju karakteristike zahvaljujući kojima su lake za upotrebu, pouzdane i izdržljive, a u isto vreme snažne da obezbede izvanredne performanse u svako doba.

I za električne i baterijske lančane testere i za lančane testere na benzin brzo i lako pokretanje je obavezno. Svaka lančana testera se pokreće pritiskom na dugme ili lakim povlačenjem kabla, kako bi se udovoljilo potrebama klijenata. Naš široki asortiman obuhvata i profesionalne lančane testere i lančane testere za arboriste.