Προϊόντα και καινοτομίες

Ένα εύχρηστο εργαλείο για τη μείωση των εκπομπών CO2

Ενημερώνουμε συνεχώς το εργαλείο ψηφιακής διαχείρισης της εταιρείας μας Husqvarna Fleet Services™. Μία από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του είναι ο Υπολογιστής αποτυπώματος άνθρακα, που βοηθά τους οργανισμούς που διαθέτουν χώρους πρασίνου να υπολογίζουν το αποτύπωμα άνθρακα του στόλου των μηχανημάτων τους, καθώς και να λαμβάνουν μέτρα για τη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.

Στο πλαίσιο της φιλοδοξίας μας να αναπτύξουμε βιώσιμα προϊόντα και λύσεις, παρουσιάσαμε τον Υπολογιστή αποτυπώματος άνθρακα το 2019. Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος του Husqvarna Fleet Services™, μιας έξυπνης λύσης λογισμικού που συλλέγει δεδομένα από τον στόλο μηχανημάτων. Παρέχει πληροφορίες στους υπεύθυνους χώρων πρασίνου για την ανάλυση τάσεων και τον προσδιορισμό τομέων βελτίωσης για την αύξηση της παραγωγικότητας. Το αποτύπωμα άνθρακα αναλύεται κατά περιοχή εφαρμογής, κατηγορία προϊόντος, τύπο κινητήρα και τοποθεσία.

Συνδεδεμένος εξοπλισμός για ημέρες εργασίας χωρίς προβλήματα

Το Husqvarna Fleet Services™ είναι ένας ευκολότερος τρόπος, μέσω αισθητήρων μηχανημάτων ή ενσωματωμένης συνδεσιμότητας, για να παρακολουθείτε κάθε είδους εξοπλισμό (ακόμα και από άλλους κατασκευαστές). Τα δεδομένα του εξοπλισμού μεταδίδονται μέσω σύνδεσης Bluetooth® ή κινητής τηλεφωνίας και αποστέλλονται σε έναν λογαριασμό που βασίζεται στο cloud, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά από το τηλέφωνο, το tablet ή τον φορητό υπολογιστή σας.

Όλες οι βασικές πληροφορίες είναι πάντα διαθέσιμες

Με λίγα μόνο πατήματα ή κλικ στην οθόνη, έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα:

Έλεγχος αποθέματος
Πλήρης επισκόπηση όλου του εξοπλισμού, κατανεμημένου κατά κατηγορία, υποκατηγορία και μοντέλο μηχανήματος, εύκολα προσβάσιμη για όλους τους χρήστες στην εταιρεία.

Τοποθεσία μηχανήματος
Εντοπίστε και μεταφέρετε εξοπλισμό μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών και εντοπίστε και ανακτήστε εξοπλισμό που δεν έχει επιστρέψει στο τέλος της ημέρας.

Στατιστικά στοιχεία μηχανημάτων
Επιχειρηματικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εποχική, την εβδομαδιαία και την καθημερινή χρήση κάθε στοιχείου εξοπλισμού του στόλου, με ανάλυση ανά περιοχή εφαρμογής.

Επισκόπηση σέρβις
Πρόσβαση στο ιστορικό σέρβις και επισκόπηση των μηχανημάτων στα οποία πρέπει να γίνει σέρβις. Παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας στρατηγικών επισκευής βάσει πραγματικών περιστατικών και λήψης αποφάσεων σχετικά με την αντικατάσταση.

Έλεγχος και διαγνωστικά στοιχεία του Automower®
Μπορείτε να δείτε όλα τα ρομποτικά χλοοκοπτικά σε χάρτη, να αντιμετωπίσετε προβλήματα καθώς και να ξεκινήσετε, να σταματήσετε, να αλλάξετε το ύψος κοπής ή να προσαρμόσετε το χρονοδιάγραμμα, για ένα ή περισσότερα χλοοκοπτικά κάθε φορά.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 58