Χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής

Κατηγορίες προϊόντων
Φίλτρα

Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο χλοοκοπτικό επιτόπιας περιστροφής; Η ακτίνα επιτόπιας στροφής σημαίνει ότι κόβεται όλο το γρασίδι όταν φτάνετε στο τέλος μιας σειράς χλοοκοπής και όταν εκτελείτε μια στροφή 180° για να ξεκινήσετε με την επόμενη σειρά. Τα χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής είναι εξαιρετικά για γρήγορη και αποτελεσματική χλοοκοπή σε κάθε περιοχή, ενώ σας παρέχουν ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα.

4 products
Εμφάνιση 4 από 4

Ποιο χλοοκοπτικό επιτόπιας περιστροφής να αγοράσω;

Εξερευνήστε τα χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής της Husqvarna, τα οποία διαθέτουν κορυφαία εργονομικά χαρακτηριστικά και άνετες λειτουργίες χειριστή που σας επιτρέπουν να επικεντρώνεστε στο τέλειο αποτέλεσμα κοπής. Οι δικύλινδροι κινητήρες υψηλών προδιαγραφών παρέχουν άφθονη ισχύ για αποτελεσματική χλοοκοπή και γρήγορη μεταφορά, ακόμα και όταν το χορτάρι είναι ψηλό ή σε δύσκολες συνθήκες κοπής.

Τα χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής της εταιρείας μας διαθέτουν σύστημα διεύθυνσης επιτόπιας στροφής με ανεξάρτητα υδραυλικά συστήματα κίνησης στους τροχούς, για ελιγμούς ακριβείας. Επίσης, εξερευνήστε τα επαγγελματικά χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής της εταιρείας μας για μια πιο παραγωγική ημέρα εργασίας.