Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το προϊόν Husqvarna που χρησιμοποιείτε; Πιθανότατα έχουμε ήδη την απάντηση. Εξερευνήστε τις πηγές υποστήριξης και σελφ σέρβις παρακάτω ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

Service station

Καταστήματα σέρβις

Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος Husqvarna είναι έτοιμος να σας βοηθήσει με προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες εφαρμογής, την επιχείρηση και το περιβάλλον εργασίας σας.

Μάθετε περισσότερα

Service Autotune

Γνήσιο σέρβις Husqvarna

Με εξειδικευμένο σέρβις στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο Husqvarna, τα εργαλεία σας θα διαρκούν περισσότερο και θα έχουν μια υψηλή αξία μεταπώλησης όταν έρθει η ώρα να τα ανταλλάξετε με νέα.

Μάθετε περισσότερα

Service Automower

Εγγύηση

Εγγυόμαστε τη λειτουργία των προϊόντων μας. Κατά την περίοδο της εγγύησης, τα ελαττωματικά εξαρτήματα επισκευάζονται και αντικαθίστανται από εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Husqvarna.

Μάθετε περισσότερα

Κέντρο σελφ σέρβις

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ HUSQVARNA

Ένα μηχάνημα είναι τόσο καλό όσο τα εξαρτήματά του. Η αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Husqvarna εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων Husqvarna.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή βρείτε ένα επιλεγμένο κατάστημα παρακάτω.
Ενδέχεται να χρειαστεί να δηλώσετε ότι αποδέχεστε τη χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας σας από το πρόγραμμα περιήγησης
Επαναφορά φίλτρων