Αλυσοπρίονα δενδροκομίας

Κατηγορίες προϊόντων
Φίλτρα

Θέλετε να αγοράσετε ένα αλυσοπρίονο δενδροκομίας για χρήση από δενδροκόμο; Δείτε τη σειρά αλυσοπρίονων δενδροκομίας με επάνω λαβή σε βενζινοκίνητη και ηλεκτρική έκδοση, με αλυσίδες X-Precision™ και X-CUT™ για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την ικανότητα κοπής σας.

6 products
Εμφάνιση 6 από 6

Ποιο αλυσοπρίονο δενδροκομίας να αγοράσω;

Το αλυσοπρίονο δενδροκομίας Husqvarna είναι μια εξαιρετική επιλογή για προηγμένες εργασίες δενδροκομίας. Αυτό το συμπαγές, επαγγελματικό αλυσοπρίονο δενδροκομίας είναι ιδανικό για αναρρίχηση σε δέντρα, κλάδεμα ή τμηματική κοπή δέντρων. Αυτό το αλυσοπρίονο διατίθεται σε πλήρες εύρος από κυβισμό 25cc, είτε στην βενζινοκίνητη έκδοση ή στην έκδοση με μπαταρία. Το αλυσοπρίονο είναι ιδανικό για δενδροκομική χρήση καθ' όλη τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας.

Η Husqvarna προσφέρει ένα ολόκληρο οικοσύστημα δενδροκομικών προϊόντων, δενδροκομικού εξοπλισμού και εξοπλισμού αναρρίχησης δέντρων για επαγγελματική περιποίηση των δέντρων. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί μαζί και για τους επαγγελματίες δενδροκόμους, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε δενδροκόμου. Δείτε την πλήρη σειρά αλυσοπρίονων και επαγγελματικών αλυσοπρίονων της εταιρείας μας.