Κονταροψάλιδα μπορντούρας

Κατηγορίες προϊόντων
Φίλτρα

Ψάχνετε για πτυσσόμενα τηλεσκοπικά ψαλίδια μπορντούρας ή κονταροψάλιδα μπορντούρας με σταθερούς άξονες; Εξερευνήστε και επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν από τη σειρά ηλεκτρικών ψαλιδιών μπορντούρας και ψαλιδιών μπορντούρας μπαταρίας, βενζινοκίνητων ψαλιδιών μπορντούρας με κοντάρι και ψαλιδιών μπορντούρας μεγάλης εμβέλειας για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

5 products
Εμφάνιση 5 από 5

Ποιο κονταροψάλιδο μπορντούρας να αγοράσω;

Τα κονταροψάλιδα μπορντούρας είναι εξοπλισμένα με τηλεσκοπικό κοντάρι ή σταθερό εκτεταμένο άξονα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για ψηλούς φράχτες ή φράχτες μεγάλου πλάτους, όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη.

Ένα κονταροψάλιδο μπορντούρας είναι επίσης μια καλή επιλογή όσον αφορά την κοπή και το ψαλίδισμα χαμηλών φρακτών και θάμνων με λιγότερο κουραστικό και πιο εργονομικό τρόπο. Δείτε όλα τα ψαλίδια μπορντούρας της εταιρείας μας και επιλέξτε ανάμεσα σε βενζινοκίνητα ψαλίδια μπορντούρας με κοντάρι ή ψαλίδια μπορντούρας με κοντάρι ρεύματος και μπαταρίας. Αν αναζητάτε επαγγελματικά ψαλίδια μπορντούρας μεγάλης εμβέλειας, η σειρά 500 αποτελεί μια ιδανική επιλογή.