Επικαθήμενα χλοοκοπτικά εμπρόσθιας κοπής - Rider Husqvarna

Με το εμπρόσθια τοποθετημένο πλαίσιο κοπής και το αρθρωτό σύστημα κατεύθυνσης, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει ένα χλοοκοπτικό Rider Husqvarna. Ο συνδυασμός ελέγχου, άνεσης και αποτελεσματικότητας δεν θα κάνει τη δουλειά σας μόνο πιο εύκολη, αλλά και απολαυστική. Όλα τα επικαθήμενα χλοοκοπτικά χρησιμοποιούν την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λειτουργία Bio-Clip® της Husqvarna, που προσφέρει κορυφαίο αποτέλεσμα κοπής χορτολιπάσματος και εξαιρετικό, επαγγελματικό φινίρισμα.

Rider R 300-series cutting grass

Σχεδιασμένο για δύσκολα σημεία

Το μοναδικό αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης των Rider Husqvarna επιτρέπει στους πίσω τροχούς να στρίβουν κάτω από το μηχάνημα. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη ευελιξία και έξυπνη λειτουργία, κάτι που κάνει την παράκαμψη εμποδίων εύκολη υπόθεση.

Rider 316Ts

Καλύτερη θέα, καλύτερη πρόσβαση

Χάρη στο εμπρόσθια τοποθετημένο πλαίσιο κοπής, με το χαμηλό προφίλ του, όχι μόνο θα αποφεύγετε να πατάτε το χορτάρι πριν το κόψετε αλλά θα έχετε και πλήρη ορατότητα της περιοχής εργασίας, ώστε να μπορείτε να κόβετε τα άκρα και να φτάνετε σε ή κάτω από άλλα εμπόδια.

Rider 316TS AWD with Snow thrower

Μια ευέλικτη λύση για όλες τις εποχές

Αντί να αγοράσετε διαφορετικά μηχανήματα για διαφορετικές εργασίες, γιατί να μην εξετάσετε την περίπτωση ενός πολυχρηστικού επικαθήμενου χλοοκοπτικού; Με την ευρεία γκάμα εξαρτημάτων του είναι έτοιμο για τις προκλήσεις όλων των εποχών.