Δημιουργήσαμε πιο έξυπνα ρομποτικά χλοοκοπτικά από ποτέ

Συνδεδεμένο με το Amazon Alexa ή το Google Home, το Husqvarna Automower® γίνεται φυσικό μέρος της πρωινής σας ρουτίνας, των δραστηριοτήτων των παιδιών σας μετά το σχολείο, των προετοιμασιών για μπάρμπεκιου και πολλών άλλων καθημερινών προγραμμάτων. Θέλετε ο κήπος σας να είναι τόσο έξυπνος όσο το υπόλοιπο σπίτι σας; Πείτε απλώς πότε.

IFTTT Automower Connect In-app

Οι Έξυπνες συνδέσεις είναι διαθέσιμες στο Automower® Connect

Οι Έξυπνες συνδέσεις από το IFTTT είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Automower® Connect. Σταθμεύστε το Automower® εάν η πρόγνωση καιρού προβλέπει βροχή ή παγετό ή αφήστε τα συμβάντα του Ημερολογίου Google να σταθμεύσουν το ρομποτικό χλοοκοπτικό για λογαριασμό σας.

Βρείτε τις συνδέσεις μέσω της καρτέλας Smart home στο κύριο μενού του Automower® Connect ή μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε τη δική σας ρουτίνα με το IFTTT.
Automower 430X/450X NERA with Google speaker

Το Automower® υποστηρίζεται από το Google Home και το Amazon Alexa

Όλα τα μοντέλα Automower® της Husqvarna με συνδεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi μπορούν να συνδεθούν στη συσκευή σας Amazon Alexa ή Google Home. Χάρη σε αυτήν τη δυνατότητα, το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας αποτελεί ένα φυσικό και πλήρως ενσωματωμένο τμήμα του συστήματος αυτοματισμού του σπιτιού σας. Τα μοντέλα Automower® με συνδεσιμότητα Bluetooth μπορούν επίσης να αποτελέσουν μέρος του έξυπνου σπιτιού σας όταν είναι εξοπλισμένα με το προαιρετικό κιτ Automower® Connect.

Smart Home integration Automower

Φωνητική καθοδήγηση του Automower® – πώς να ξεκινήσετε

Είναι εύκολο να συνδέσετε το Husqvarna Automower® στον λογαριασμό σας Alexa ή Google Home. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Automower® Connect και ένα δίκτυο Wi-Fi. Για να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο απλό, έχουμε δημιουργήσει αναλυτικούς οδηγούς που μπορείτε να βρείτε εδώ:

IFTTT Automower Connect In-app

IFTTT και Automower®

Ενσωματώστε ακόμη περισσότερο το Automower® στο έξυπνο σπίτι σας, χρησιμοποιώντας το σε μικροεφαρμογές IFTTT. Ίσως να θέλετε να σταθμεύει όταν τα παιδιά σας έρχονται σπίτι από το σχολείο ή όταν το δελτίο καιρού αναφέρει καταρρακτώδη βροχή; Ή μήπως θέλετε να το συγχρονίσετε τέλεια με τον καιρό; Το IFTTT (If This, Then That) είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση.

Είναι διαθέσιμο για χρήστες iOS και Android και λειτουργεί με όλα τα μοντέλα Husqvarna Automower® με συνδεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Νέες δυνατότητες

Είστε έτοιμοι να κάνετε το σπίτι σας τόσο έξυπνο όσο είστε και εσείς; Αν θέλετε να αξιοποιήσετε πλήρως τα δεδομένα και την ψηφιακή σύνδεση του Automower®, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ανοιχτό API του Automower® Connect. Δημιουργήστε τον δικό σας κώδικα για υπενθυμίσεις σέρβις, προσαρμογή των στοιχείων για τον καιρό ή, ίσως, για συμμετοχή σε κάποιο διαγωνισμό;

Σημείωση: Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε κάποια εμπειρία στον προγραμματισμό λογισμικού.

Bluetooth with 315X (man)

Αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο του κήπου σας

Τα μοντέλα Husqvarna Automower® με συνδεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας σε πραγματικό χρόνο από οποιοδήποτε σημείο χρησιμοποιώντας το smartphone σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Ενσωμάτωση Husqvarna Automower® και Smart Home

Ναι.
Εδώ μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό

Τα μοντέλα Husqvarna Automower® με συνδεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, ή τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το κιτ Automower® Connect μπορούν να συνδεθούν στο Google Home ή στο Amazon Alexa.

Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να ελέγχετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό Automower® με τον Βοηθό Google και την Amazon Alexa, αλλά όχι με το Siri.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 104