Εστίαση στην παραγωγικότητα και την ποιότητα κοπής

Με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς σας στις μεγαλύτερες εργασίες, το Z500 αντιπροσωπεύει την τελευταία σχεδίαση που εστιάζει στην απόδοση, την αντοχή και την ποιότητα κοπής. Παρέχει εξαιρετική άνεση, υψηλές ταχύτητες εδάφους και κορυφαία πρόσφυση, συντομεύοντας τις μεγάλες εργασίες. Με έξυπνη σχεδίαση και λειτουργίες σέρβις που εξοικονομούν χρόνο και κόπο, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας. Η βιομηχανική αντοχή ολόκληρης της σχεδίασης εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα σε κάθε επαγγελματική εφαρμογή χλοοκοπής.

Z 560X

Κατασκευή για πολλά χρόνια επαγγελματικής χρήσης

Η σειρά Z500 παρέχει ασφαλή απόδοση της επένδυσής σας, καθώς κάθε εξάρτημα και λεπτομέρεια του μηχανήματος έχει ελεγχθεί διεξοδικά για να αντεπεξέρχεται σε όλα όσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια πολλών ωρών εργασίας. Κατασκευάζεται με χρήση των ανθεκτικότερων διαθέσιμων υλικών, διασφαλίζοντας την παρατεταμένη και παραγωγική διάρκεια ζωής του προϊόντος. Το συγκολλημένο σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο, οι άτρακτοι από χυτοσίδηρο και το πλαίσιο κοπής βαρέος τύπου είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν πολλά χρόνια σκληρής εμπορικής χρήσης. Επιπλέον, όλα αυτά συνοδεύονται από μια γενναιόδωρη επαγγελματική εγγύηση.

Z 560X

Ευκολία στο σέρβις και τη συντήρηση

Πολλά χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής μπορεί να είναι δύσκολα στο σέρβις. Αυτό δεν συμβαίνει με το Z500. Η προσεκτική κατασκευή παρέχει πρωτοφανή ευκολία στη συντήρηση. Η ανοιχτή σχεδίασή του παρέχει πρόσβαση στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, στο πλαίσιο κοπής και σε όλα τα άλλα εξαρτήματα με δυνατότητα συντήρησης. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως τα εξαρτήματα στερέωσης χωρίς εργαλεία, οι στεγανοποιημένες ασφαλειοθήκες και οι μπαταρίες τύπου μεταφοράς, διευκολύνουν κατά πολύ το σέρβις και τη συντήρηση. Ο συνδυασμός των παραπάνω σημαίνει ότι μπορείτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στη συντήρηση του χλοοκοπτικού και περισσότερο χρόνο στη συντήρηση του γρασιδιού.

Z 500X

Ασυναγώνιστη κοπή

Ο συνδυασμός του βάθους του πλαισίου κοπής, των λεπίδων υψηλής απόδοσης και των βελτιστοποιημένων διαφραγμάτων στο πλαίσιο επιτρέπει την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα κοπής και την άριστη διασπορά του κομμένου χορταριού. Θα έχετε τη δυνατότητα κοπής ταχύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Το Z500 διαχειρίζεται ανώμαλο έδαφος, πρανή, ψηλό χορτάρι και σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση γρασιδιού αντιμετωπίζετε.

Z560X (60'' Fab dec)

Σχεδίαση για πολύωρες εργασίες

Η άνεση του χειριστή είναι πολύ σημαντικές για πολύωρες, παραγωγικές ημέρες εργασίας. Γι' αυτό τον λόγο σχεδιάσαμε τη σειρά Z500 με μια σειρά λειτουργιών που αντισταθμίζουν την κόπωση και τις ενοχλήσεις. Πίσω από τους μοχλούς, θα καθίσετε άνετα χάρη στα ενισχυμένα μαξιλαράκια και το κάθισμα με την κορυφαία ανάρτηση που ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς, ενώ ο αποτελεσματικός και εργονομικός χειρισμός θα βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 51