PW 360 Cleaning stones, driveway

Παρουσιάζουμε τις πλυστικά υψηλής πίεσης Husqvarna

Οι συσκευές πλύσης με υψηλή πίεση προσφέρουν όλη την ποιότητα και την έξυπνη λειτουργία που περιμένετε από τη Husqvarna. Κάθε μοντέλο έχει βελτιστοποιηθεί για μέγιστη απόδοση καθαρισμού και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Οι έξυπνες περιστρεφόμενες λειτουργίες, οι γρήγορες συνδέσεις, οι ανθεκτικές μεταλλικές αντλίες, οι τροχοί υψηλής πρόσφυσης και τα μεγάλα μήκη εύκαμπτου σωλήνα είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να απολαμβάνετε τέλειο αποτέλεσμα.

Ισχύς νερού με ακρίβεια και απόδοση

Ανανεώστε την εμφάνιση των οχημάτων, των επίπλων κήπου, των τοίχων, των πέτρινων στοιχείων ή της βεράντας σας: η συσκευή πλύσης με υψηλή πίεση Husqvarna είναι προετοιμασμένη να αναλάβει σχεδόν κάθε εξωτερικό χώρο όπου έχουν συσσωρευτεί ακαθαρσίες και ρύποι.

Προσθέστε μια πλήρη σειρά αξεσουάρ και θα έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της εργασίας σας. Αν μας γνωρίζετε, ξέρετε ότι ποτέ δεν θα κάναμε κάτι διαφορετικό. Και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς.

Pressure Washer PW 360 Product hero

Η πλήρης σειρά

Όλα τα πλυστικά υψηλής πίεσης Husqvarna έχουν κατασκευαστεί για μέγιστη απόδοση καθαρισμού και υψηλή αντοχή. Η εμπειρία χρήστη έχει σχεδιαστεί προσεκτικά και εξειδικευμένα, με μεγάλα μήκη εύκαμπτου σωλήνα, γρήγορες συνδέσεις και περιστρεφόμενες λειτουργίες που εμποδίζουν το μπέρδεμα του σωλήνα.

PW 360 Cleaning patio SC 400

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ισχύ του νερού

Προσθέστε ευελιξία και περισσότερη ισχύ καθαρισμού, αποκτώντας μερικά από τα πολλά εξαιρετικά αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για το πλυστικό υψηλής πίεσης της Husqvarna.

PW 360 Cleaning MTB

Ας διατηρήσουμε τα πάντα καθαρά, όπως είναι και η συνείδησή σας

Το καθαριστικό υγρό της ίδιας της φύσης έχει απροσδόκητες δυνάμεις, κάτι που θα ανακαλύψτε με τα νέα πλυστικά υψηλής πίεσης Husqvarna. Η πλυστική απόδοση του νερού είναι ασυναγώνιστη όταν συνδυάζεται με κορυφαία παγκοσμίως τεχνολογία και κατασκευή. Καθώς υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση στο νερό σε πολλές περιοχές, δεν θέλετε να το καταναλώνετε άσκοπα. Το πλυστικό υψηλής πίεσης Husqvarna χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα περίπου 80% λιγότερο νερό για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας σε σύγκριση με ένα κοινό λάστιχο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιο μοντέλο συσκευής πλύσης με υψηλή πίεση είναι κατάλληλο για εμένα;

Η απόδοση καθαρισμού καθορίζεται από τον τρόπο συνδυαστικής χρήσης της πίεσης νερού και της ροής νερού. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια καθαρισμού ή όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός εργασιών προς εκτέλεση τόσο υψηλότερη είναι η συνιστώμενη απόδοση καθαρισμού για την αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας.

 • Σειρά 100: Πλυστικά που έχουν σχεδιαστεί για βασικές εργασίες καθαρισμού, όπως για αυλές και εξοπλισμό κήπου.
 • Σειρά 200: Συσκευές πλύσης με υψηλή πίεση για γενική χρήση, με ανθεκτική και εξειδικευμένη σχεδίαση, ιδανικά για τις περισσότερες εργασίες καθαρισμού στο σπίτι και τον κήπο.
 • Σειρά 300: Υψηλής απόδοσης, ανθεκτικές συσκευές πλύσης με υψηλή πίεση μεγάλης διάρκειας ζωής, με εξειδικευμένη σχεδίαση για άριστα αποτελέσματα σε απαιτητικές εργασίες, όπως οχήματα και πέτρινους τοίχους.
 • 400: Μια σειρά ιδιαίτερα μεγάλων συσκευών πλύσης με υψηλή πίεση, με πλήρεις δυνατότητες που παρέχουν μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής. Έχουν κατασκευαστεί για τις πιο δύσκολες εργασίες, όπως ο καθαρισμός τροχόσπιτων και άλλων μεγάλων οχημάτων, προσόψεων κτιρίων και εκτάσεων γης.

Επισκεφτείτε τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας για να καθορίσετε ποιο μοντέλο καλύπτει τις ανάγκες σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ηλεκτρική σας εγκατάσταση, για να διασφαλίσετε ότι η ηλεκτρική τροφοδοσία επαρκεί.

Ποιο ακροφύσιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Όλες οι πλυστικά υψηλής πίεσης Husqvarna διαθέτουν δύο τύπους ακροφυσίων. Ένα επίπεδο ακροφύσιο ψεκασμού με μεταβλητή ρύθμιση πίεσης και ένα περιστροφικό ακροφύσιο. Το επίπεδο ακροφύσιο ψεκασμού είναι ένα ευέλικτο ακροφύσιο πολλών χρήσεων που χρησιμοποιείται για εργασίες όπως καθαρισμό οχημάτων, εξοπλισμό κήπου και πεζοδρόμια. Το περιστροφικό ακροφύσιο είναι ένα ακροφύσιο υψηλής έντασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν πρέπει να αφαιρεθούν ιδιαίτερα επίμονες ακαθαρσίες και ρύποι. Δοκιμάζετε πάντα σε ένα μικρό κρυφό σημείο αρχικά, καθώς η απόδοση καθαρισμού του περιστροφικού ακροφυσίου είναι εξαιρετικά υψηλή και μπορεί να προκληθεί ζημιά σε ορισμένες επιφάνειες.

 

Μπορώ να τροφοδοτήσω νερό από μια φορητή παροχή νερού στο πλυστικό υψηλής πίεσης;

Όλα τα πλυστικά υψηλής πίεσης Husqvarna διαθέτουν μια λειτουργία αυτόματης πλήρωσης που επιτρέπει την τροφοδοσία νερού στη πλυστικό υψηλής πίεσης από εναλλακτικές πηγές, όπως βαρέλια και δεξαμενές βρόχινου νερού. Απαιτείται εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης (προαιρετικό αξεσουάρ, αριθμός είδους 590 65 97-01).

 

Πόσο νερό χρειάζεται το πλυστικό υψηλής πίεσης;

Ένα πλυστικό υψηλής πίεσης έχει ρυθμό ροής μεταξύ 320 l/h και 650 l/h ανάλογα με το μοντέλο. Τα πλυστικά υψηλής πίεσης Husqvarna χρησιμοποιούν έως και 80% λιγότερο νερό για να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα καθαρισμού με ένα συμβατικό λάστιχο κήπου. Το σύστημα αυτόματης εκκίνησης/διακοπής σταματά τη συσκευή όταν η σκανδάλη απενεργοποιείται, εξοικονομώντας ενέργεια.

 

Τι θα πρέπει να κάνω αν το μοτέρ δεν ξεκινά;

 • Ελέγξτε την παροχή ρεύματος και την ασφάλεια του ηλεκτρικού δικτύου.
 • Ελέγξτε τον διακόπτη ισχύος στη συσκευή.
 • Αν χρησιμοποιείται καλώδιο προέκτασης, διασφαλίστε ότι οι προδιαγραφές καλύπτουν τις απαιτήσεις παροχής ρεύματος της συσκευής και ότι το καλώδιο είναι πλήρως ξετυλιγμένο.
 • Αν οι ασφάλειες καίγονται κατά την εκκίνηση και τη λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια πληροί τις απαιτήσεις ονομαστικού ρεύματος όπως περιγράφονται στο εγχειρίδιο και ότι τα χαρακτηριστικά της ασφάλειας είναι τύπου "βραδείας τήξης"/κατηγορίας "C" ή "K". 

Τι θα πρέπει να κάνω αν η συσκευή δεν αναπτύσσει πίεση;

 • Διασφαλίστε ότι η παροχή νερού είναι σωστά συνδεδεμένη και ότι η ροή νερού είναι επαρκής.
 • Αφαιρέστε το φίλτρο από την είσοδο νερού και καθαρίστε το.
 • Ενεργοποιήστε τη σκανδάλη χωρίς το ακροφύσιο συνδεδεμένο και με το διακόπτη ισχύος στη θέση "Off" (Απενεργοποίηση). Αυτό θα εκκενώσει τυχόν αέρα στο σύστημα.
 • Επαληθεύστε ότι χρησιμοποιείτε τα σωστά αξεσουάρ."