Έξυπνα εργαλεία κήπου που εξοικονομούν χώρο

Ζωντανέψτε τα όνειρα για τον κήπο σας με τη σειρά Husqvarna Aspire™ – μια σύγχρονη συλλογή έξυπνων εργαλείων κήπου και πρωτοποριακών λύσεων, που έχουν σχεδιαστεί για περιορισμένο χώρο φύλαξης.

Χάρη στις μικρές διαστάσεις, τη δυνατότητα επέκτασης και αναδίπλωσης, κάθε εργαλείο είναι εξοπλισμένο με ένα άγκιστρο ειδικά σχεδιασμένο για βελτιστοποιημένη αποθήκευση σε περιορισμένους χώρους. Και, ως μέρος του συστήματος μπαταρίας πολλών επωνυμιών POWER FOR ALL ALLIANCE, η μπαταρία 18 V παρέχει μεγάλη ισχύ και ευελιξία – μία μπαταρία κοινή σε περισσότερες από 10 μάρκες για εργαλεία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά και η έξυπνη σχεδίαση που είναι ενσωματωμένα σε κάθε προϊόν Aspire™ καθιστούν την εργασία στον κήπο ευκολότερη και πιο απολαυστική.

Λύσεις Husqvarna Aspire™

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν Aspire™, αποκτάτε πρόσβαση στο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών της Husqvarna. Οι συνεργάτες μας μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες και μπορούν να σας κατευθύνουν σε κάθε σας ανάγκη, είτε πρόκειται για την αγορά μηχανήματος αξεσουάρ ή ανταλλακτικού, είτε πρόκειται για υπηρεσίες, όπως η εγκατάσταση του ρομποτικού χλοοκοπτικού. Η σειρά Aspire™ αποτελεί επίσης μέρος του POWER FOR ALL ALLIANCE, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε μία μπαταρία 18 V σε εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο, για προϊόντα περισσότερων από 10 κατασκευαστών.

Αγοράστε Aspire™ online

Ανακαλύψτε την τελευταία σειρά εργαλείων κήπου με μπαταρία 18 V – τώρα διαθέσιμα για ηλεκτρονική αγορά. Απολαύστε δωρεάν αποστολή των προϊόντων Aspire™ σας, κατά την παράδοση απευθείας στο σπίτι σας ή στον τοπικό αντιπρόσωπο της Husqvarna.
Dealer with couple in garden

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη σειρά Aspire™

Θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κήπο του σπιτιού σας, χωρίς προβλήματα; Η Husqvarna διασφαλίζει ότι έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να το κάνετε. Το ευρύ δίκτυο συνεργατών της Husqvarna μπορεί να σας βοηθήσει με τα πάντα, από την επιλογή προϊόντων, το σέρβις, και την εγκατάσταση του Automower®. Συνδεθείτε με το δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών Husqvarna και μην περιμένετε ξεκινήστε σήμερα να απολαμβάνετε πραγματικά τον εξωτερικό σας χώρο.Battery shelf with P4A logo

POWER FOR ALL ALLIANCE 18 V

Η Husqvarna είναι μέρος του POWER FOR ALL ALLIANCE, των μεγαλύτερων συστημάτων μπαταρίας 18 V πολλών επωνυμιών μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών. Απολαύστε την ευελιξία της μπαταρίας σας POWER FOR ALL 18 V, όταν τη χρησιμοποιείτε με εργαλεία Aspire™ και 10+ μάρκες – για παράδειγμα, με ηλεκτρικά εργαλεία Bosch – για έργα σε όλο το σπίτι και τον κήπο σας. Κάντε περισσότερα με μία μπαταρία, εξοικονομώντας χρόνο, χώρο και χρήματα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον.

Το Automower® Aspire™ R4 δεν αποτελεί μέρος του POWER FOR ALL ALLIANCE και τροφοδοτείται με ενσωματωμένη μπαταρία.

Aspire runtime chart 2024

Πόσο θα κρατήσει η μπαταρία;

Γνωρίζουμε ότι αναμένετε μια ισχυρή μπαταρία που παρέχει σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό, η μπαταρία 18 V POWER FOR ALL βελτιστοποιήθηκε ως προς την απόδοση, το βάρος και τον χρόνο λειτουργίας. Ο συγκεκριμένος χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από το προϊόν και την μπαταρία που διαθέτετε. Δείτε τον πίνακα για τους αναμενόμενους χρόνους λειτουργίας για κάθε συνδυασμό προϊόντος και μπαταρίας. 

Το Automower® Aspire™ R4 δεν αποτελεί μέρος του POWER FOR ALL ALLIANCE και τροφοδοτείται με ενσωματωμένη μπαταρία.

Trimmer head version combo 325iR with parked Rider 200iX​

Αναλάβετε μεγαλύτερες εργασίες με ισχύ 36 V

Πρέπει να διεκπεραιώσετε δυσκολότερες εργασίες; Αναλάβετε τις πιο απαιτητικές εργασίες στον κήπο και το οικόπεδό σας, ως οικιακός χρήστης ή επαγγελματίας, χάρη στην επαγγελματική απόδοση και την ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος μπαταριών 36 V Husqvarna BLi-X. 

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 119