Το μέλλον της χλοοκοπής είναι η αυτονομία

Με την Αυτόνομη λειτουργία της Husqvarna για επαγγελματίες, η Husqvarna κάνει ένα ακόμη βήμα προόδου στον κόσμο της αυτονομίας και της συνδεσιμότητας. Το σύστημα αποτελείται από ένα ρομποτικό εργατικό δυναμικό με συνδεδεμένα, υβριδικά χλοοκοπτικά Rider της Husqvarna χωρίς οδηγό, με την τεχνολογία Husqvarna EPOS. Συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας κατά τη συντήρηση μεγάλων περιοχών πρασίνου.

Autonomous operation

Εύκολη συντήρηση στο αεροδρόμιο

Η συντήρηση των χώρων πρασίνου, για παράδειγμα, στα πολυάσχολα αεροδρόμια είναι ένα δύσκολο και χρονοβόρο έργο. Η Αυτόνομη λειτουργία της Husqvarna, με συνδεδεμένες χλοοκοπτικές μηχανές χωρίς οδηγό, αποτελεί την ιδανική λύση για τη συντήρηση μεγάλων χώρων πρασίνου. Αποτελεί βιώσιμο εργατικό δυναμικό, ικανό να εργάζεται αποδοτικά και ακούραστα 24 ώρες την ημέρα/7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας απαράμιλλη παραγωγικότητα και αυξάνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα ασφάλειας.

Μεγάλη γκάμα πλεονεκτημάτων

Η χρήση μηχανημάτων αυτόματης οδήγησης θα επιτρέψει στους χειριστές να προετοιμάζουν, να σχεδιάζουν και να εκτελούν εργασίες μέσω ενός συστήματος, σε ένα σημαντικά βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας. Τα συνδεδεμένα χλοοκοπτικά Husqvarna, τα οποία χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση, θα αυξήσουν την ασφάλεια, θα δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, θα αυξήσουν τη λειτουργική απόδοση και θα μειώσουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Autonomous operation

Αυξημένη ασφάλεια

Η χλοοκοπή σε τεράστιες και ανώμαλες επιφάνειες με τη χρήση τρακτέρ είναι συχνά επίπονη και άβολη λόγω των υψηλών επιπέδων δονήσεων. Η δυνατότητα μιας μονάδας χωρίς οδηγό να εκτελεί την εργασία δεν επιβαρύνει τον χειριστή και τον απελευθερώνει για άλλες εργασίες. Επιπλέον, ο τηλεχειρισμός των μηχανημάτων μέσω υπολογιστή αυξάνει την ασφάλεια κατά τη λειτουργία, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ανθρώπινων σφαλμάτων.

Autonomous operation

Ευκολότερη λειτουργία

Η λειτουργική αποδοτικότητα αυξάνεται χάρη στη δυνατότητα λειτουργίας των μηχανημάτων 24 ώρες την ημέρα/7 ημέρες την εβδομάδα. Τα μηχανήματα εστιάζουν επίσης στην καινοτομία και τις βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας, συμβάλλοντας έτσι στην προσέλκυση και τη διατήρηση ειδικευμένου προσωπικού.

Autonomous operation

Ωφέλιμα για την επιχείρησή σας

Τα αυτόνομα οχήματα και μηχανήματα γενικά μειώνουν το κόστος λειτουργίας και συντήρησης, συμβάλλοντας στην απόδοση του λειτουργικού κεφαλαίου, ενώ η δυνατότητα λειτουργίας χωρίς εξωτερικές αναθέσεις συμβάλλει στη βελτιστοποίηση του κόστους και τη συνολική αποδοτικότητα της επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 59