Ιδανικός συνδυασμός

Μπορεί να μοιάζει με ένα άλλο επικαθήμενο χλοοκοπτικό. Αλλά ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε, ευχάριστα. Το νέο, επαγγελματικό υβριδικό χλοοκοπτικό μηχάνημα μπροστινής κοπής συνδυάζει εξαιρετική ευελιξία για περίπλοκες εργασίες με εντυπωσιακή χωρητικότητα για την αποτελεσματική κοπή επιφανειών που προηγουμένως δεσμεύονταν για μεγαλύτερα χλοοκοπτικά. Ταυτόχρονα, έχετε την ευκαιρία να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα. Επίσης, ως επιπλέον πλεονέκτημα, η στάνταρ διαμόρφωση του υβριδικού χλοοκοπτικού είναι "εξαιρετικά εξοπλισμένη".

P 535HX

Πολυχρηστικότητα και χωρητικότητα

Η εργασία σε πολυσύχναστες ή ευαίσθητες στον θόρυβο περιοχές μπορεί να αποτελέσει πρόκληση κατά τη λειτουργία εξοπλισμού χλοοκοπής. Όπως οι εξατμίσεις μπορεί να ενοχλούν στις περιοχές που βρίσκονται κατά τη μεταφορά σας μεταξύ των περιοχών εργασίας σας.

Το Husqvarna P535HX εξαλείφει αυτό το πρόβλημα. Η υβριδική λειτουργικότητα καθιστά δυνατή την εύκολη μετάβαση σε μια πλήρως ηλεκτροκίνητη κινητήρια μονάδα, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις – όχι μόνο στους ανθρώπους γύρω σας αλλά και στο περιβάλλον.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την ηλεκτροκίνητη λειτουργία όταν τα υπόλοιπα αξεσουάρ δεν χρειάζονται πετρέλαιο κίνησης, για παράδειγμα κατά την τροφοδοσία ενός τρέιλερ. Η ηλεκτρικής μπαταρίας σάς εξοικονομεί καύσιμο, αποκτώντας μια καλύτερη ημέρα εργασίας, και προσθέτει τη λειτουργία "μην ενοχλείτε" στο σύστημα σας. Καθώς η μπαταρία είναι πλήρως φορτωμένη μετά από μόλις 20 λεπτά χλοοκοπής, η επόμενη μεταφορά σας μεταξύ των περιοχών θα είναι εξίσου εύκολη όσο η βόλτα στομπάρκο με τα πόδια.

P 535HX Hybrid

Σχεδίαση που προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο

Το Husqvarna P 535HX διαθέτει πολλές λύσεις που σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή επισκόπηση κάθε κατάστασης. Ενώ κάθεστε στο άνετο κάθισμα Grammer με πλήρη ανάρτηση, η νέα οθόνη περιβάλλοντος εργασίας χρήστη με γραφικά εμφανίζει εύκολα προσβάσιμες λειτουργίες και σχετικές πληροφορίες σε πλήρως έγχρωμη μορφή. Το παρεχόμενο υδραυλικό κιτ επιτρέπει τη χρήση και τον έλεγχο περισσότερων εξαρτημάτων και πλαισίων. Το μηχάνημα διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με το Husqvarna Fleet Services™*, το ψηφιακό μας εργαλείο που σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε και να αναλύετε λειτουργικά δεδομένα για τη βελτίωση της επιχείρησής σας. Επιπλέον, η εξωτερική σχεδίαση θα σας βοηθήσει να διατηρείτε άριστη οπτική επαφή με το περιβάλλον σε κάθε εργασία. Οι νέοι, ισχυροί διπλοί προβολείς LED βελτιώνουν την ορατότητα, τόσο κοντά όσο και μακριά.

Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτείται συνδρομή στις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™.

P 535HX Hybrid

Υψηλή παραγωγικότητα, χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις

Το πετρελαιοκίνητο/ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο κόσμων. Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης επιτρέπει τον σχεδόν αθόρυβο τρόπο μετακίνησης, με 16 dB(A) λιγότερα συγκριτικά με τα συμβατικά χλοοκοπτικά. Είναι επίσης πιο αποδοτικό, καθώς παρέχει έως και 30% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, καθώς και επιπλέον ισχύ για τη χλοοκοπή. Αυτό αυξάνει την παραγωγικότητά σας και εξοικονομεί χρήματα από το κόστος καυσίμων, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις εκπομπές άνθρακα. Με την προσθήκη της δυνατότητας φόρτισης από την πρίζα (το τροφοδοτικό πωλείται ως αξεσουάρ), θα μπορείτε πάντα να ξεκινάτε με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, μειώνοντας το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα ακόμα περισσότερο.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το σύστημα μετάδοσης κίνησης παρέχει ακριβή ηλεκτρονικό έλεγχο της πρόσφυσης, ο οποίος συμβάλλει στην ασφαλέστερη, αποδοτικότερη λειτουργία και στην επίτευξη καλών αποτελεσμάτων κοπής ανά πάσα στιγμή. Συνολικά, αυτό μεταφράζεται σε σταθερά αυξημένη παραγωγικότητα.

*Μέτρηση στην άσφαλτο με μικρόφωνο εγκατεστημένο σε απόσταση 7,5 m σύμφωνα με το πρότυπο ISO 732 – Μέτρηση του θορύβου που εκπέμπεται από την επιτάχυνση των οχημάτων δρόμου.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 64