Προετοιμαστείτε για καλύτερες εργάσιμες ημέρες

Εξίσου ανθεκτικά με τα βενζινοκίνητα μηχανήματα

Με τη νέα σειρά επαγγελματικών προϊόντων χειρός που λειτουργούν με μπαταρία, μπορείτε πλέον να ολοκληρώνετε διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων χωρίς να ανησυχείτε για τον θόρυβο και τα καυσαέρια. Ελαφριά και σχεδιασμένα για άνεση και ευκολία χρήσης σε μεγάλες βάρδιες, είναι αρκετά αθόρυβα για χρήση οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Δεν χρειάζονται βενζίνη και πληρούν ακόμα και τους πιο αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, προσφέρουν υψηλή παραγωγικότητα και τα αποτελέσματα που περιμένετε εσείς και οι πελάτες σας. Στην πραγματικότητα, είναι εξίσου ισχυρά με ισοδύναμα βενζινοκίνητα μηχανήματα. Δείτε παρακάτω τους πέντε βασικούς λόγους για τους οποίους τα εργαλεία μπαταρίας μας αποτελούν μια έξυπνη επένδυση τόσο για την επιχείρησή σας όσο και για το περιβάλλον, σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Chainsaw T535i XP and arborist trousers

Μικρές επενδύσεις. Μεγάλα έσοδα.

Η επένδυση στα μηχανήματα μπαταρίας της εταιρείας είναι μια οικονομικά έξυπνη κίνηση τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Κάθε φόρτιση της μπαταρίας κοστίζει μόνο ένα κλάσμα της τιμής ενός ντεπόζιτου καυσίμου. Αυτό εξασφαλίζει σχεδόν μηδενικό λειτουργικό κόστος και σημαίνει ότι τα μηχανήματα μπαταρίας επιτυγχάνουν την απόσβεση της επένδυσής σας πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε. Και αφού γίνει αυτό, συνεχίζετε να εξοικονομείτε χρήματα κάθε φορά που τα φορτίζετε. Μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αυτήν τη σελίδα για να υπολογίσετε το νεκρό για την περίπτωσή σας.

BLi940X

Έτοιμα για σκληρή, αξιόπιστη χρήση

Η επαγγελματική σειρά μηχανημάτων μπαταρίας που προσφέρουμε είναι πλέον ισχυρότερη από ποτέ, παρέχοντας υψηλή δυναμικότητα και απόδοση ισοδύναμη με ορισμένα από τα πιο ισχυρά αντίστοιχα βενζινοκίνητα μοντέλα. Το ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ παρέχει εντυπωσιακή απόδοση, με πλήρη ροπή από την έναρξη της λειτουργίας του, ενώ η σχεδίαση βαρέος τύπου και η ενεργή ψύξη σάς επιτρέπουν να εργάζεστε χωρίς διακοπές σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, τα μηχανήματα διαθέτουν πρόσθετα έξυπνα χαρακτηριστικά που κάνουν την εργασία ακόμα πιο αποδοτική και παραγωγική.

Automower landscape image

Φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον

Η σχεδίαση των εργαλείων μπαταρίας της εταιρείας μας, με επίκεντρο τον χρήστη, κάνει την εργασία σας λιγότερο επίπονη σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, αυτά τα μηχανήματα σας επιτρέπουν να μειώσετε σημαντικά το αποτύπωμα CO2 και να μειώσετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ μειώνετε τις εκπομπές καυσαερίων και θορύβου σε όποιο σημείο εργάζεστε. Η εικόνα στα δεξιά, η οποία βασίζεται σε επιτόπου δοκιμή, δείχνει με σαφήνεια τη μεγάλη διαφορά στην απόσταση εξάπλωσης του θορύβου από ένα χορτοκοπτικό μπαταρίας σε σύγκριση με ένα βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό. Για να επιτύχετε τον μέγιστο βαθμό βιωσιμότητας, ρίξτε μια ματιά στη σειρά επαγγελματικών ρομποτικών χλοοκοπτικών της εταιρείας μας.

Battery pack - BLI200
Μπαταρίες
Εναλλάξιμες μπαταρίες ιόντων λιθίου με δυνατότητα επιλογής 2,6, 5,2 ή 9,4 Ah.
Δείτε μπαταρίες
Battery belt Flexi
Ζώνη μπαταρίας Flexi
Νέα, άνετη ζώνη με χώρο για έως και τρεις μπαταρίες, καθώς και πρόσθετα αξεσουάρ. Διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.
Battery Backpack Blower 550iBTX
Μπαταρίες πλάτης
Άνετες μπαταρίες πλάτης βαριάς χρήσης με αρκετή χωρητικότητα για ολοήμερη εργασία. Επιλέξτε μεταξύ 15,6 ή 31,1 Ah.
Footprint Gardens, Σίδνεϊ, Αυστραλία
Για τον Scott Dooley στο Footprint Gardens, η χρήση εργαλείων με μπαταρία είναι δεδομένη. Και τα πλεονεκτήματα εξηγούνται εύκολα. «Η χρήση του εξοπλισμού μπαταρίας μπορεί σίγουρα να ανοίξει άλλες πόρτες, αν θέλετε να ξεκινήσετε νωρίτερα ή να εργαστείτε αργά ή αν εργάζεστε κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Ορισμένοι από τους πελάτες μας δεν γνωρίζουν καν ότι είμαστε εδώ. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους φυσητήρες ή τα χλοοκοπτικά όταν τα παιδιά κοιμούνται».
Κοιμητήριο Trollhättan, Σουηδία
Με την έκταση των 182 στρεμμάτων του κοιμητηρίου Trollhättan σε ενεργή χρήση, η διοίκηση αποφάσισε το 2013 να ξεκινήσει τη χρήση εργαλείων μπαταρίας. Αρχικά, οι προσδοκίες του προσωπικού συντήρησης του εδάφους ήταν χαμηλές. Ωστόσο, μετά από δοκιμές, τα προϊόντα μπαταρίας Husqvarna που διαθέτει το κοιμητήριο είναι σήμερα τα πιο δημοφιλή μηχανήματα του στόλου.
Πόλη του Weissenfels, Γερμανία
Κατά τη μετάβαση σε στόλο με μηχανήματα μπαταρίας, οι αρχές της γερμανικής πόλης του Weissenfels ζήτησαν προσφορές και αξιολόγησαν προσεκτικά τις διάφορες επιλογές. Κάθε προϊόν που προτάθηκε δοκιμάστηκε από τους διαμορφωτές εξωτερικών χώρων της πόλης και στο τέλος η επιλογή ήταν ξεκάθαρη. Μάθετε γιατί τα προϊόντα της Husqvarna ξεχώρισαν.

Το μυστικό είναι στις λεπτομέρειες

Ο χειρισμός των μηχανημάτων με μπαταρία γίνεται με ένα διαδραστικό πληκτρολόγιο. Μπορείτε να ξεκινάτε και να σταματάτε τα μηχανήματα εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όταν οι συνθήκες δεν είναι απαιτητικές, επιλέξτε τη λειτουργία SavE™ στο έξυπνο πληκτρολόγιο, για μέγιστο χρόνο λειτουργίας με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι μπαταρίες της Husqvarna διαθέτουν ένα σύστημα ψύξης, το οποίο επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των κυψελών τους και σας επιτρέπει να εργάζεστε σε υψηλές θερμοκρασίες. 

Η μπαταρία επαναφορτίζεται γρήγορα με τον προσαρτημένο φορτιστή. Μια πλήρως αποφορτισμένη μπαταρία BLi200 χρειάζεται μόλις 30 λεπτά για να φορτιστεί στο 80%.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 79