Αλυσοπρίονα μπαταρίας Husqvarna T540i XP® & 540i XP®, σχεδιασμένα για κορυφές δέντρων και ακόμα παραπάνω

Επαγγελματίες φροντιστές, υπεύθυνοι κλαδέματος, αναρριχητές και ατρόμητοι. Εν ολίγοις: δενδροκόμοι. Η Husqvarna παρουσιάζει τώρα με υπερηφάνεια τα πιο πρόσφατα προϊόντα στη σειρά εξαιρετικών εργαλείων για δενδροκόμους – τα νέα αλυσοπρίονα T540i XP® και 540i XP®. Ανατρεπτικά εργαλεία με μπαταρία σχεδιασμένα για τις κορυφές των δέντρων.

Η Husqvarna ενθαρρύνει την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση των προϊόντων της. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις που παρέχονται στο εγχειρίδιο χειριστή και φοράτε τον συνιστώμενο εξοπλισμό προστασίας.

Main hero campaign image - Jo holding up saw in tree - cheering
Image Italy H-team testing in Italy

Είμαστε αναρριχητές

Γνωρίζουμε ότι κάθε μέρα είναι μια πρόκληση. Στις κορυφές των δέντρων, στα κλαδιά. Πιο μακριά από ποτέ. Έτσι, κατασκευάσαμε ένα πριόνι με λαβή στο πάνω μέρος που είναι κατάλληλο για κάθε περίπτωση. Ένα πριόνι που αντιμετωπίζει τις ίδιες προκλήσεις με αυτές που συναντά καθημερινά ένας αναρριχητής δενδροκόμος. Το Husqvarna T540i XP® είναι το ιδανικό αλυσοπρίονο αναρρίχησης δέντρων. Για πολλά, γρήγορα κοψίματα και για τα πιο χοντρά κλαδιά. Είναι κατασκευασμένο για αναρριχητές και έχει σχεδιαστεί για τις καθημερινές προκλήσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το καλύτερο κόψιμο ρίψης της κορυφής του δέντρου.

Ανατρέπουμε τους κανόνες του παιχνιδιού

Ανατρέπουμε τους κανόνες του παιχνιδιού σημαίνει ότι φέρνουμε τα πάνω κάτω. Παίρνουμε κάτι γνωστό και οικείο και το κάνουμε διαφορετικό, το κάνουμε καλύτερο. Και αυτό ακριβώς κάναμε. Τα νέα πριόνια με μπαταρία παρέχουν ισχύ ισάξια με αυτήν ενός βενζινοκίνητου πριονιού 40 cc. Ξεκινά και σταματά με το πάτημα ενός κουμπιού, παρέχοντας εύκολο χειρισμό και ακρίβεια. Συνδυάστε τα όλα αυτά με την απόδοση ισχύος και έχετε στα χέρια σας ένα ανατρεπτικό προϊόν.

Campaign image - Jo with her team

Κάνουμε καλά τη δουλειά μας

Όλα είναι θέμα συνεργασίας. Και αλληλοβοήθειας. Για τους δενδροκόμους αυτό σημαίνει να έχουν τα ίδια επίπεδα απόδοσης, είτε βρίσκονται στην κορυφή του δέντρου είτε στο έδαφος. Και εδώ έρχεται το τέλειο ζευγάρι. Το νέο αλυσοπρίονο αναρρίχησης δέντρων Husqvarna T540i XP®, σε συνδυασμό με έναν κόφτη οπίσθιας λαβής Husqvarna 540i XP®, παρέχει το ίδιο επίπεδο άνεσης, εύκολης εκκίνησης και εντυπωσιακής ικανότητας κοπής, όπου κι αν βρίσκεστε. Για εσάς, για τους συναδέλφους σας και για την ομάδα σας.

Campaign image - Jo and tree - caretaking

Προσφέρουμε φροντίδα

Η υγεία ενός δέντρου είναι κρίσιμη. Όπως και η υγεία του δενδροκόμου που φροντίζει το δέντρο. Η μετάβαση στην ισχύ της μπαταρίας έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τις επιπτώσεις της εργασίας στο περιβάλλον, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτόν που χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό εργαλείο. Η απουσία καυσαερίων είναι μόνο ένα από τα πλεονεκτήματα εδώ. Θα έχετε επίσης λιγότερο θόρυβο και λιγότερες δονήσεις, με αποτέλεσμα να είναι μικρότερη η καταπόνηση του σώματός σας.

Campaign image - Jo sitting in tree - sunrise

Μόνο πλεονεκτήματα

Η Josephine «Jo» Hedger ασχολείται εδώ και 16 χρόνια με τον τομέα της δενδροκομίας και έχει ανακηρυχθεί τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στην αναρρίχηση δέντρων. Η εταιρεία φροντίδας δέντρων που διατηρεί στο Lyndhurst του Ηνωμένου Βασιλείου απασχολεί οκτώ άτομα, όλα αφοσιωμένα στο επάγγελμά τους: να σκαρφαλώνουν σε δέντρα και να τα περιποιούνται όσο μπορούν καλύτερα.

Για την Jo και τους συναδέλφους της, τα νέα προϊόντα μπαταρίας έχουν μόνο πλεονεκτήματα. 

«Το νέο T540i XP® είναι ένα πραγματικά φανταστικό αλυσοπρίονο αναρρίχησης σε δέντρα. Για μένα, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το να έχω όση ισχύ χρειάζομαι, οι εύκολες εκκινήσεις και η μείωση των δονήσεων, του θορύβου και των αναθυμιάσεων το κάνουν ένα πραγματικά ανατρεπτικό προϊόν.»

Campaign image -Jo up in tree taking down big log
Ικανότητα κοπής: Εκπληκτικά ισχυρή
Επιτέλους, η ισχύς της μπαταρίας κάλυψε την απόσταση. Η εντυπωσιακή ισχύς των νέων αλυσοπρίονων μπαταρίας είναι ισάξια με όλα όσα μπορεί να προσφέρει ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο με κινητήρα 40 cc. Η απόδοση ισχύος των εξελιγμένων αλυσοπρίονων βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με την ταχύτητα της αλυσίδας, για να απολαμβάνετε πραγματικά εντυπωσιακή ικανότητα κοπής.
Campaign image - Jo up in tree taking down big log ? sunrise silouette
Ευκολία ελιγμών: Ισορροπημένη ακρίβεια
Με τα δύο πόδια στο έδαφος, μπορείτε να διατηρείτε την ισορροπία σας. Όταν, όμως, κρέμεστε από ένα σχοινί 20 μέτρα ψηλά στον αέρα, χρειάζεστε ένα εργαλείο σχεδιασμένο για εύκολο χειρισμό. Το T540i XP® έχει σχεδιαστεί για μέγιστη έκταση όταν τα κρατάτε στο χέρι, για ακρίβεια, ισορροπία και εύκολη εκκίνηση ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκεστε.
Campaign image - Jo resting up in a tree taking down big parts of the tree
Αντοχή: Σχεδιασμένο για σκληρή χρήση
Ένα δενδροκομικό πριόνι πρέπει να έχει σθένος και αντοχή. Έτσι, φυσικά, τα νέα πριόνια μπαταρίας έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν. Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο υλικά κορυφαίας ποιότητας και ανθεκτικά εξαρτήματα, με αποτέλεσμα έναν εντυπωσιακά ισχυρό σύντροφο. Κακοκαιρία; Δεν έχει καμία σημασία. Τα πριόνια είναι κατηγορίας IPX4, που σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 59