Συνδυάστε την αποδοτική εργασία με την ευέλικτη χρηματοδότηση

Υπάρχουν δύο πραγματικότητες, αυτή της εργασίας... και αυτή της χρηματοδότησης. Σε έναν ιδανικό κόσμο αυτές οι δύο πραγματικότητες γίνονται μία. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε με επιλογές χρηματοδότησης ανάλογες των δυνατοτήτων σας Και για να γίνει αυτό πραγματικότητα, η χρηματοδότηση είναι αναπόσπαστο μέρος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Επικοινωνήστε με το επιλεγμένο κατάστημα της περιοχής σας για πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση της επόμενης αγοράς σας.

Husqvarna Card

Λύσεις χρηματοδότησης με την κάρτα Husqvarna Card

Με την κάρτα Husqvarna Card έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε πληρωμή σε 1, 3, 12 ή 24 μηνιαίες δόσεις. Με την πρώτη ειδοποίηση πληρωμής επιλέγετε το πρόγραμμα πληρωμών που εσείς επιθυμείτε. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε το πλήρες ποσό δεν θα επιβαρυνθείτε με τόκους και άλλες χρεώσεις. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με δόσεις, ισχύει χρέωση από SEK 95 έως SEK 395 αναλόγως του αριθμού των δόσεων, καθώς και μηνιαία χρέωση SEK 29 συν τόκους.

Παράδειγμα υπολογισμού κόστους: Για ποσό ύψους SEK 10.000 που εξοφλείται σε 24 μηνιαίες δόσεις ισχύει συνολικό ετήσιο επιτόκιο 11,2% (Φεβρουάριος 2009). Για περισσότερες πληροφορίες μιλήστε με το επιλεγμένο κατάστημα της περιοχής σας.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή βρείτε ένα επιλεγμένο κατάστημα παρακάτω.
Ενδέχεται να χρειαστεί να δηλώσετε ότι αποδέχεστε τη χρήση της τρέχουσας τοποθεσίας σας από το πρόγραμμα περιήγησης