Μάθετε γιατί οι εταιρείες αλλάζουν τον εξοπλισμό τους με προϊόντα της Husqvarna.

Όταν οι εταιρείες δοκιμάζουν προϊόντα της Husqvarna, βρίσκουν καλούς λόγους για να τα αγοράσουν. Βρίσκουν μια μεγάλη ποικιλία από εύχρηστα προϊόντα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να αυξάνουν την παραγωγικότητα της ομάδας τους. Ανακαλύπτουν επίσης επιχειρηματικές πληροφορίες μέσω του Fleet Services οι οποίες βοηθούν στην αύξηση της κερδοφορίας. Και έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τη Husqvarna και το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων μας που προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες που είναι τα κλειδιά για βέλτιστη απόδοση. Βρίσκουν τις λύσεις που χρειάζονται για τη βελτίωση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

ISS Facility Services, Ηνωμένο Βασίλειο
Η εταιρεία ISS Facility Services, στην περιοχή Lake District της βόρειας Αγγλίας, λέει ότι παραμένουν πιστοί στη Husqvarna για χρόνια, επειδή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό τους να αποδίδει έργο σε καθημερινή βάση.
Gesvres Entretien, Γαλλία
Η εταιρεία διαμόρφωσης τοπίου Gesvres Entretien συντηρεί πάρκα και αθλητικούς χώρους στο Carquefou της Γαλλίας και συνεργάζεται με επιτυχία με τη Husqvarna για σχεδόν δύο χρόνια. Δείτε τι έχουν να πουν οι ομάδες τους σχετικά με τις επιπτώσεις που είχαν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες Husqvarna στην καθημερινή τους εργασία και στη συνολική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σειρά προϊόντων μπαταρίας Husqvarna

Τα αποτελέσματα είναι εδώ. Δείτε τι σκέφτονται οι επαγγελματίες για τη σειρά μπαταρίας της Husqvarna.

Footprint Gardens, Σίδνεϊ, Αυστραλία
Για τον Scott Dooley στο Footprint Gardens, η χρήση εργαλείων με μπαταρία είναι δεδομένη. Και τα πλεονεκτήματα εξηγούνται εύκολα. «Η χρήση του εξοπλισμού μπαταρίας μπορεί σίγουρα να ανοίξει άλλες πόρτες, αν θέλετε να ξεκινήσετε νωρίτερα ή να εργαστείτε αργά ή αν εργάζεστε κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Ορισμένοι από τους πελάτες μας δεν γνωρίζουν καν ότι είμαστε εδώ. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους φυσητήρες ή τα χλοοκοπτικά όταν τα παιδιά κοιμούνται».
Πόλη του Weissenfels, Γερμανία
Κατά τη μετάβαση σε στόλο με μηχανήματα μπαταρίας, οι αρχές της γερμανικής πόλης του Weissenfels ζήτησαν προσφορές και αξιολόγησαν προσεκτικά τις διάφορες επιλογές. Κάθε προϊόν που προτάθηκε δοκιμάστηκε από τους διαμορφωτές εξωτερικών χώρων της πόλης και στο τέλος η επιλογή ήταν ξεκάθαρη. Μάθετε γιατί τα προϊόντα της Husqvarna ξεχώρισαν.
Κοιμητήριο Trollhättan, Σουηδία
Με την έκταση των 182 στρεμμάτων του κοιμητηρίου Trollhttan σε ενεργή χρήση, η διοίκηση αποφάσισε το 2013 να ξεκινήσει τη χρήση εργαλείων μπαταρίας. Αρχικά, οι προσδοκίες του προσωπικού συντήρησης του εδάφους ήταν χαμηλές. Ωστόσο, μετά από δοκιμές, τα προϊόντα μπαταρίας Husqvarna που διαθέτει το κοιμητήριο είναι σήμερα τα πιο δημοφιλή μηχανήματα του στόλου.
Κάστρο Skokloster, Σουηδία
Όταν μιλάμε για αποκατάσταση και επισκευή παλαιών κτιρίων, ένα πριόνι μπαταρίας είναι απαραίτητο για να μπορείς να εργαστείς αποτελεσματικά", λέει ο Mattias Hallgren, ξυλουργός του κάστρου. Ο Hallgren και η ομάδα του, που είναι επιφορτισμένοι με την αποκατάσταση της στέγης του κάστρου του Skokloster, γνωρίζουν ότι τα εργαλεία μπαταρίας υπερέχουν, παρέχοντας κάτι περισσότερο από απλή αποδοτικότητα σε αυτό το μοναδικό έργο αποκατάστασης: παρέχουν πριόνισμα ακριβείας χωρίς καυσαέρια, σε δύσκολους εσωτερικούς χώρους.

Επαγγελματικά επικαθήμενα χλοοκοπτικά μπροστινής κοπής Husqvarna

Τα επαγγελματικά χλοοκοπτικά μπροστινής κοπής της Husqvarna είναι εξοπλισμένα με ένα εμπρόσθια τοποθετημένο πλαίσιο κοπής χαμηλού προφίλ. Παρέχει εξαιρετική ορατότητα της περιοχής εργασίας, επιτρέποντας την κοπή άκρων από κοντά και με ακρίβεια. Προσφέρει επίσης ασύγκριτη προσβασιμότητα σε σημεία κάτω από φράχτες, θάμνους, παγκάκια κ.λπ.

Gesvres Entretien, Γαλλία
Δείτε τι έχουν να πουν οι διαμορφωτές τοπίου της Gesvres Entretien, στο Carquefou της Γαλλίας, σχετικά με τα οφέλη των επαγγελματικών επικαθήμενων χλοοκοπτικών μπροστινής κοπής Husqvarna

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 115