Τα προϊόντα Husqvarna σίγουρα θα υπερβούν τις προσδοκίες σας

Τα προϊόντα της Husqvarna πωλούνται αποκλειστικά από επιλεγμένα και εξουσιοδοτημένα καταστήματα ειδών δασοκομίας και κηπουρικής και υπάρχει λόγος για αυτό. Θέλουμε να μπορείτε να αναμένετε πάντα κάτι περισσότερο από μας. Για το λόγο αυτό, έχουμε καθορίσει μια πολιτική για τον τρόπο παράδοσης του προϊόντος από τον αντιπρόσωπο στον καταναλωτή.

Χωρίς συναρμολόγηση, πολύπλοκες οδηγίες και προβλήματα. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν με την επωνυμία Husqvarna μπορείτε να αναμένετε μια κορυφαία εμπειρία. Ανεξάρτητα από το αν η παράδοση γίνει στο σπίτι σας ή αν παραλάβετε το προϊόν εσείς από το σημείο πώλησης, η Husqvarna αναλαμβάνει τη δέσμευση να σας παρέχει κορυφαία εμπειρία παράδοσης από τον αντιπρόσωπο πώλησης. Ο καταναλωτής μπορεί να αναμένει ότι το προϊόν θα παραδοθεί πλήρως συναρμολογημένο, ελεγμένο και έτοιμο για χρήση. Το προϊόν συνοδεύεται από το αντίστοιχο εγχειρίδιο χειριστή και το τεχνικό εγχειρίδιο που περιλαμβάνουν οδηγίες για τη σωστή χρήση, τον ασφαλή χειρισμό και τη φροντίδα για το προϊόν. 


Αν η εμπειρία που είχατε από την αγορά σας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας, θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 5193 100 και info@papadopoulos.com.gr