Ψαλίδια μπορντούρας

Κατηγορίες προϊόντων
Φίλτρα

Αγοράστε ένα νέο ψαλίδι μπορντούρας για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Προσφέρουμε ελαφριά και ισχυρά ψαλίδια και κονταροψάλιδα μπορντούρας, τόσο μπαταρίας και ηλεκτρικά όσο και βενζινοκίνητα.

20 products
Εμφάνιση 12 από 20

Ποιο ψαλίδι μπορντούρας να αγοράσω;

Τα ισχυρά και ελαφριά ψαλίδια μπορντούρας της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται για το κλάδεμα, τη διαμόρφωση, το ψαλίδισμα, την κοπή και τη συντήρηση φραχτών και θάμνων με αποτελεσματικό τρόπο. Επιλέξτε τα ηλεκτρικά ψαλίδια μπορντούρας και τα ψαλίδια μπορντούρας μπαταρίας ή τα βενζινοκίνητα ψαλίδια μπορντούρας.. Όταν χρειάζεστε μεγαλύτερη εμβέλεια, το το κονταροψάλιδο μπορντούρας είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν ψάχνετε ένα ψαλίδι μπορντούρας, σχεδιασμένο για υψηλή απόδοση και πολύωρη εργασία, τα επαγγελματικά ψαλίδια μπορντούρας  της εταιρείας μας αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Με ένα καλά ισορροπημένο και ελαφρύ ψαλίδι μπορντούρας, μπορείτε να ολοκληρώνετε την εργασία σας χωρίς να κουράζεστε πολύ. Τα ψαλίδια μπορντούρας με λάμες διπλής όψης μπορούν να μετακινηθούν από τη μία πλευρά στην άλλη κατά το ψαλίδισμα και την κοπή. Οι λάμες μονής όψης είναι ιδανικές για μεγάλες, αποτελεσματικές κοπές σε μακρύτερους φράχτες. Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά μήκη πλαισίου κοπής και βρείτε το μοντέλο που ταιριάζει στην εκάστοτε εργασία σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικά μήκη μαχαιριών, ανάλογα με την εργασία που πρέπει να εκτελεστεί. Δείτε τον οδηγό αγοράς ψαλιδιών μπορντούρας της εταιρείας μας για να κάνετε τη σωστή επιλογή.