Ta hänsyn till djurlivet i trädgården genom att parkera klipparen över natten

Igelkott

På Husqvarna lägger vi största vikt vid säkerhet och arbetar ständigt hårt för att förbättra säkerheten hos våra produkter. Därför har vi utrustat alla våra robotgräsklippare med svängbara knivar, vilket avsevärt ökar säkerhetsindex för robotgräsklippare. Därför har vi också introducerat Smart Connection Ta hänsyn till djurlivet i trädgården genom att parkera klipparen över natten. Då vilar klipparen mellan skymning och gryning när igelkottar och andra nattdjur är som mest aktiva.

Aktivera Smart Connection

1. I Automower® Connect-appen trycker du på knappen Mer och väljer Smart Home.
  2. Om det här är första gången du använder Smart Connection eller en IFTTT-applet kan du läsa Komma i gång med Smart Connections i Automower® Connect-appen.
  3. Välj Ta hänsyn till djurlivet i trädgården genom att parkera klipparen över natten.
  4. Aktivera anslutningen genom att trycka på reglaget Anslut solnedgång.
  5. Ange var klipparen befinner sig.
  6. Välj vilken klippare du vill styra (om du har fler än en klippare anslutna till ditt Automower® Connect-konto). Endast en klippare i taget kan kontrolleras av Smart Connection.
  7. Tryck på Spara.

Nu parkeras klipparen från solnedgången till soluppgången, baserat på den plats du angav. Den startar igen enligt det normala schemat efter soluppgången.

Avaktivera Smart Connection

Om du vill avaktivera denna Smart Connection så att klipparen inte parkeras över natten kopplar du helt enkelt bort den genom att trycka på reglaget igen.