Varför behöver jag Automower® Connect för att använda Husqvarna Fleet Services™ med Automower®-robotgräsklippare?

Anledningen till att både Automower® Connect-appen och Husqvarna Fleet Services™-appen måste installeras på din enhet (exempelvis din smartphone) är att Husqvarna Fleet Services™-appen använder Automower® Connect-appen för att lägga till och konfigurera robotgräsklippare.

För att göra det enklare för dig att hantera dina robotgräsklippare har vi integrerat gränssnittet för Automower® Connect-appen i Husqvarna Fleet Services™-appen. Det innebär att du bara behöver öppna och använda Husqvarna Fleet Services™-appen när du vill lägga till eller konfigurera robotgräsklippare.

Obs! För att kunna använda Husqvarna Fleet Services™-appen behöver du inte lägga till robotgräsklipparna separat i Automower® Connect-appen eller konfigurera dem i Automower® Connect.