Var hittar jag serienumret, modellnamnet och annan produktinformation om min Automower®-robotgräsklippare?

På typskylten

Serienumret, produktnumret och andra produktdata finns på klipparens typskylt. Läs i bruksanvisningen för att ta reda på var etiketten finns på produkten.

Använd produktassistenten för att hitta bruksanvisningen

I Automower® Connect-appen

Om du har lagt till din gräsklippare till Automower® Connect kan du se serienumret och produktmodellen i Automower® Connect-appen.

1. Öppna Automower® Connect-appen.
  2. Tryck på Mina gräsklippare i menyn.
  3. Om du har flera klippare: Se till att den klippare du vill ha information om är angiven som aktuell klippare. I annat fall trycker du på Använd som aktuell gräsklippare för gräsklipparen.
  4. Tryck på Klipparinformation.

Här kan du se klipparens produktmodell och serienummer.

I Husqvarna Connect-appen

Om du har lagt till gräsklipparen i Husqvarna Connect-appen kan du se serienumret, produktmodellen och andra produktdata i appen.

1. Öppna Husqvarna Connect-appen.
  2. Välj din gräsklippare i produktlistan.

Nu kan du se alla produktdata som är tillgängliga för din gräsklippare på fliken Översikt.

Kontakta din återförsäljare

Din lokala återförsäljare kan hjälpa dig att få den information du behöver om du har registrerat din produkt hos oss.