Var hittar jag sekretesspolicyn och användarvillkoren för Husqvarna Connect?

Om du vill läsa vår sekretesspolicy eller våra användarvillkor öppnar du Husqvarna Connect, trycker på de tre punkterna längst upp till höger för att öppna menyn och väljer Inställningar > Juridisk information och Användarvillkor eller Sekretesspolicy.

Genom att skapa ett konto för Husqvarna Connect eller logga in med ett befintligt Husqvarna-konto bekräftar du att du har läst vår sekretesspolicy och godkänner våra användarvillkor. Använd inte våra digitala tjänster om du inte godkänner våra användarvillkor.